Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

FLAMENCO FLAMA 2.0: TORREMOLINOS ORGANISEERT EEN REEKS AVANT-GARDE FLAMENCOSHOWS

Inkom: Gratis

Torremolinos, een stad aan de Costa del Sol in Spanje, maakt zich klaar om een reeks avant-garde flamencoshows te organiseren gedurende de maand juli. Het evenement, bekend als Flamenco Flama, wordt georganiseerd door de lokale danser en choreograaf Manuel Rodán in samenwerking met het stadsbestuur en Turismo Costa del Sol.

Het Plaza Costa del Sol zal dienen als podium voor deze spannende voorstellingen, die opkomende hedendaagse artiesten in de flamencoscene zullen presenteren. De shows vinden plaats om 21.30 uur op de eerste drie maandagen van juli, met als hoogtepunt een grandioze finale op donderdag 27 juli.

Flamenco Flama heeft als doel de traditionele vormen van flamenco te combineren met nieuwe en innovatieve trends in het genre. Het festival streeft ernaar om een unieke draai te geven aan deze kunstvorm en zowel de lokale bevolking als bezoekers een frisse kijk op flamenco te bieden.

De line-up van het festival bestaat uit gerenommeerde dansers zoals Carmen Muñoz, die het festival op 3 juli zal openen. Vanesa Aibar, een bekroonde danseres, zal het podium betreden op 10 juli. Manuel Rodán zelf zal zijn nieuwste show, "La Burbuja Violeta", presenteren op 17 juli. Het festival wordt afgesloten met een optreden van Carmen Xía, een getalenteerde danseres uit Granada, op 27 juli.

José Manuel Ruiz, de raadslid voor Cultuur, toonde zijn enthousiasme voor het organiseren van Flamenco Flam voor het tweede jaar op rij. Hij benadrukte dat het festival een frisse kijk biedt op flamenco, waarbij traditionele elementen worden gecombineerd met hedendaagse trends.

Manuel Rodán, een prominente figuur in de flamencodansscene, niet alleen in Spanje maar ook internationaal, deelde zijn enthousiasme over het programma van dit jaar. Hij is van mening dat de geselecteerde artiesten de huidige exponenten van hedendaagse flamencodans vertegenwoordigen, waarbij de evolutie en vitaliteit van deze kunstvorm worden getoond.

Flamenco Flama belooft een uitzonderlijk cultureel evenement te worden, waarbij de schoonheid en passie van flamenco worden gecombineerd met innovatieve en baanbrekende optredens. Met de steun van het stadsbestuur en Turismo Costa del Sol hoopt Torremolinos het publiek te betoveren en zich verder te vestigen als een levendig centrum voor flamenco en artistieke expressie.

https://torremolinoscultura.es/es/eventos/detail/flamenco-flama-2-0-zaqi

Meer Spanje nieuws, klik hier

logo casa
Onze Tips
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas CookCorendon Vliegvakanties en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram