Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Fuengirola maakt zich klaar voor het jaarlijkse La Verbena de los Pacos spektakel

Save the date: vrijdag 25 augustus t/m zondag 27

Terwijl de zonovergoten straten van de wijk Los Pacos in Fuengirola vol spanning het weekend afwachten, bereiden zowel bewoners als bezoekers zich voor om zich onder te dompelen in de levendige festiviteiten van het Augustus Verbena evenement. Een langverwachte gebeurtenis, de La Verbena de Los Pacos belooft een heerlijke reeks activiteiten en live optredens die op maat zijn gemaakt voor alle leeftijdsgroepen. Het hart van de viering zal kloppen op Plaza Suomi, waar een elektrische sfeer tot leven komt.

Gezamenlijk georganiseerd door het stadhuis en de buurtvereniging El Arbol, is de Augustus Verbena een bewijs van het gevoel van gemeenschap en samenwerking dat in de wijk heerst. Het festival begint op vrijdag 25 augustus om 19.00 uur met een grootse inauguratieceremonie. De enthousiaste bezoekers worden vervolgens getrakteerd op een boeiend optreden van getalenteerde dansers van de Chassé dansacademie, gevolgd door een betoverend flamenco optreden van niemand minder dan de beroemde zangeres, Virginia Gámaz.

De festiviteiten staan gepland om te intensiveren op zaterdag, beginnend vanaf 14.00 uur. Bezoekers worden uitgenodigd om te genieten van de authentieke smaken van gratis paella, een geliefd Spaans gerecht. Het culturele tapijt zal worden verweven met een optreden van de Los Montes de Málaga verdiales groep, die een betoverende glimp biedt van traditionele lokale muziek. Naarmate de klok dichter bij 21.00 uur komt, verschuift de aandacht naar de El Arbol dansgroep, waarvan wordt verwacht dat hun artistieke bewegingen het publiek zullen betoveren. De avond bereikt een hoogtepunt met een live muzikaal spektakel van Una de Dos, een lokaal muzikaal ensemble dat belooft het publiek in beweging te houden.

Zondag, de laatste dag van de festiviteiten, is zorgvuldig ontworpen om de jongere bezoekers tevreden te stellen. De agenda barst van de muzikale optredens op maat gemaakt voor jonge oren, samen met een assortiment boeiende kinderspelen. Het engagement van de wijk om een weloverwogen ervaring te bieden voor elke leeftijdsgroep, komt tot uiting in deze zorgvuldig geplande agenda.

Isabel Moreno, de verantwoordelijke raadslid voor Fiestas, drukte haar enthousiasme uit en zei: "Elke augustus wordt de wijk Los Pacos versierd met een unieke charme als we samenkomen om dit gekoesterde festival te vieren. De lucht is gevuld met enthousiasme, terwijl het festival de straten schildert met een levendig palet van licht, kleur en zielsroerende muzikale optredens."

Naarmate de anticipatie groeit en de wijk zich klaarmaakt om te transformeren in een levendig knooppunt van viering, staat de wijk Los Pacos helemaal klaar om een Augustus Verbena te presenteren die in de herinnering van deelnemers gegrift zal blijven staan. Met een rijke mix van traditioneel vakmanschap en moderne feestvreugde belooft dit evenement een ware belichaming te zijn van gemeenschapsgeest en culturele rijkdom.
Meer Spanje nieuws, klik hier

(c) foto: www.fuengirola.es

logo casa
Onze Tips
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas CookCorendon Vliegvakanties en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram