Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Fuengirola's eerste toernooi voor vrouwenvoetbal: een viering van vrouwensport

Op 30 september 2023 zal Fuengirola voor het eerst het Toernooi voor Vrouwenvoetbal Fair organiseren, met teams zoals Juventud Fuengirola, Esteponense, El Palo en Las Lagunas. Deze spannende competitie begint om 18.00 uur op het Antonio Basilio-veld binnen het Santa Fe-stadion in Los Boliches. Het evenement maakt deel uit van het programma 'Fuengirola en Forma', gericht op het promoten van vrouwensport in de stad.

Julio Rodríguez, wethouder van Sport in Fuengirola, toonde zijn enthousiasme voor dit mijlpaalevenement en benadrukte het belang van het bevorderen van vrouwenvoetbal. Hij verklaarde: "Voor de eerste keer zijn we erin geslaagd het eerste Fair Toernooi te creëren, dat aanstaande zaterdag vanaf zes uur 's avonds zal plaatsvinden op het Antonio Basilio-veld in het Santa Fe-stadion in Los Boliches. Esteponense, Las Lagunas, El Palo en ons lokale team, Juventud de Fuengirola, zullen deelnemen. Het wordt een ware viering om deze sport te promoten en bekendheid te geven, zodat vrouwen van alle leeftijden zien dat we de pijplijn voor vrouwenvoetbal in Fuengirola willen versterken en het veel meer zichtbaar willen maken."

Rodríguez toonde ook zijn trots in het zien van de groeiende interesse in vrouwenvoetbal, met jonge meisjes die deelnemen aan trainingssessies. Hij erkende de positieve impact van het recente succes van het Spaanse nationale vrouwenvoetbalteam en verklaarde: "Er gebeurt iets. We willen het momentum benutten dat is gecreëerd door de magnifieke triomf van ons Spaanse nationale voetbalteam, dat een waarlijke prestatie heeft geleverd in het laatste wereldkampioenschap. Dit heeft een trend gecreëerd die we willen benutten en alle meisjes en vrouwen laten weten dat ze op gelijke voet kunnen voetballen. Hiervoor hebben we alle nodige openbare middelen toegewezen, zodat ze kunnen trainen en deelnemen aan toernooien zoals deze."

Naast het bevorderen van vrouwenvoetbal zal het toernooi ook dienen als eerbetoon aan Rafael Pino, de voorzitter van Club Juventud de Fuengirola, die een cruciale rol heeft gespeeld in het promoten van vrouwenvoetbal in de stad. Zijn toewijding aan educatie, waarden en werving van spelers is essentieel geweest voor de groei van vrouwenvoetbal in Fuengirola.

De inzet van Fuengirola voor vrouwensport, zoals gedemonstreerd door dit toernooi, weerspiegelt een bredere beweging om gelijke kansen en ondersteuning te bieden aan vrouwelijke atleten, van de basis tot professionele niveaus. Dit evenement belooft een viering te zijn van talent, teamwork en de empowerment van vrouwen in de wereld van de sport.
Meer Spanje nieuws, klik hier

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram