Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Granada mooiste stad in Spanje, 4 steden in Andalusië in de top 12

Om het imago van Granada nieuw leven in te blazen, draagt alles bij: zelfs de "hevige" strijd die de afgelopen weken heeft plaatsgevonden op het sociale netwerk X om de mooiste stad van Spanje te kiezen. We hebben het over de wedstrijd "De mooiste stad van Twitter". Dit werd georganiseerd door het account "Relatando historia".

Na verschillende eliminatierondes bleven Sevilla en Granada over als finalisten. Granada werd gekozen met 52,7% van de stemmen, tegenover 47,3% voor de stad Sevilla. Granada ontving bijna 79.800 stemmen.

Het positieve effect voor Granada is aanzienlijk, aangezien het profiel 116.000 volgers heeft. De tweet met de eindstemming heeft een bereik van een miljoen.

Volgens deze populaire stemming zijn dit de mooiste steden van Spanje:

 1. Granada
 2. Sevilla
 3. Cádiz
 4. San Sebastián
 5. Salamanca
 6. Zaragoza
 7. Gijón
 8. Vitoria
 9. León
 10. Oviedo
 11. Burgos
 12. Jaén

De resultaten van de peiling weerspiegelen de diverse en betoverende schoonheid van Spaanse steden, waarbij elke stad haar unieke charme en bezienswaardigheden biedt. De populariteit van deze peiling op sociale media benadrukt het belang van visuele aantrekkingskracht en historische betekenis bij het vormgeven van de perceptie van de schoonheid van een stad.
Meer Spanje nieuws, klik hier

foto: Granada (c) VIVAndalusia

logo casa
Onze Tips
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas CookCorendon Vliegvakanties en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram