Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Het Arroyo del Pantano River Trail in Benalmádena

Verscholen in het hart van Benalmádena lokt het Arroyo del Pantano rivierpad buitensportliefhebbers met zijn schilderachtige charme. Deze recent ontwikkelde oase voor sport en vrije tijd, gefinancierd door het Next Generation-initiatief en het stadhuis, is snel uitgegroeid tot een geliefde attractie voor zowel fietsers, hardlopers als wandelaars.

Een Rivieroase voor Buitensportliefhebbers

De aantrekkingskracht van het Arroyo del Pantano rivierpad ligt in de naadloze integratie met de natuur. Met een doordachte investering van 162.000 euro heeft dit project een eens gewoon gebied omgetoverd tot een levendig knooppunt voor buitenactiviteiten. Of je nu de adrenalinekick van het fietsen verkiest, het ritmische tempo van hardlopen, of een ontspannen wandeling, dit pad biedt een idyllische ontsnapping voor iedereen.

Next Generation Fonds aan het Werk

In het hart van deze transformatie staat de significante bijdrage van het Next Generation-fonds. Dit vooruitziende initiatief heeft het project medegefinancierd, vitaliteit in de gemeenschap geïnjecteerd en een gezondere levensstijl bevorderd. De 82.000 euro geïnvesteerd door het stadhuis toont een toewijding aan het verbeteren van het welzijn van inwoners en bezoekers door duurzame, op de natuur gerichte ontwikkeling.

Een Multifunctioneel Vrijetijdsgebied

Meer dan alleen een pad heeft het Arroyo del Pantano-project een veelzijdig vrijetijdsgebied gecreëerd dat is ontworpen om aan diverse voorkeuren te voldoen. Fietsers kunnen goed onderhouden paden volgen, hardlopers kunnen zichzelf uitdagen met gevarieerde terreinen, en degenen die op zoek zijn naar een vredige ervaring kunnen genieten van een ontspannen wandeling te midden van het rustgevende geluid van de rivier. De investering van het stadhuis heeft niet alleen het fysieke landschap nieuw leven ingeblazen, maar ook de recreatieve mogelijkheden voor de gemeenschap verrijkt.

Gemeenschapsbetrokkenheid en Toekomstperspectieven

Verder dan de fysieke infrastructuur heeft het Arroyo del Pantano rivierpad een gevoel van gemeenschapsbetrokkenheid aangewakkerd. Lokale bewoners, evenals toeristen, vinden gemeenschappelijke grond in hun waardering voor dit buitenparadijs. Terwijl de stad blijft investeren in projecten die een gezonde en actieve levensstijl bevorderen, staat het rivierpad als een stralend voorbeeld van wat bereikt kan worden wanneer fondsen strategisch worden gebruikt ten behoeve van de gemeenschap.

Ter afsluiting is het Arroyo del Pantano rivierpad in Benalmádena niet zomaar een pad; het is een getuigenis van de transformerende kracht van gemeenschapsinvestering. De harmonieuze combinatie van Next Generation-fondsen en de toewijding van het stadhuis heeft een buitenplaats voortgebracht die het welzijn bevordert, lichamelijke activiteit aanmoedigt en mensen verenigt in hun liefde voor de natuur. Of je nu endorfines jaagt op twee wielen, het pad bewandelt met hardloopschoenen, of gewoon sereniteit zoekt in een ontspannen wandeling, deze rivieroase verwelkomt iedereen om de vreugde van een actieve levensstijl te ervaren in een adembenemende natuurlijke omgeving.

Meer Spanje nieuws, klik hier

(c) turismo Benalmádena

logo casa
Onze Tips
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas CookCorendon Vliegvakanties en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram