Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

HET INTERNATIONALE FESTIVAL VAN MUZIEK EN DANS VAN GRANADA 2023

Het Internationale Festival van Muziek en Dans van Granada is een van de meest prominente culturele evenementen in Spanje en zal plaatsvinden in de zomer van 2023. Dit prestigieuze festival brengt gerenommeerde artiesten op het gebied van muziek en dans van over de hele wereld samen in de historische stad Granada.

Het festival, dat wordt gehouden op iconische locaties in de stad zoals het Paleis van Karel V in het Alhambra en het Teatro Isabel la Católica, biedt een breed scala aan optredens en evenementen. Bezoekers krijgen de kans om te genieten van concerten met klassieke muziek, eigentijdse muziek, flamenco en diverse vormen van dans, variërend van klassiek ballet tot hedendaagse en traditionele dans.

Jaarlijks trekt het Internationale Festival van Muziek en Dans van Granada duizenden liefhebbers van muziek en dans, zowel nationaal als internationaal. De combinatie van de historische schoonheid van Granada en de artistieke excellentie van de uitgenodigde artiesten zorgt voor een unieke culturele ervaring.

Naast de belangrijkste concerten en optredens, biedt het festival ook een scala aan aanvullende activiteiten, zoals lezingen, exposities en workshops. Deze activiteiten bieden bezoekers de kans om zich verder onder te dompelen in de wereld van muziek en dans en om de artiesten en hun creatieve proces van dichtbij te leren kennen.

Het Internationale Festival van Muziek en Dans van Granada is een evenement dat artistieke excellentie bevordert en bijdraagt aan de culturele verrijking van de stad. Tijdens de zomer van 2023 krijgen liefhebbers van muziek en dans de gelegenheid om te genieten van dit prominente festival in het unieke kader van de stad Granada.

U kunt het programma van de 72e editie van het Festival van Granada raadplegen, dat plaatsvindt van 21 juni tot 19 juli 2023.  https://granadafestival.org/programa/

Dit jaar zullen er twee buitengewone concerten plaatsvinden op 9 en 13 juni.
Meer Spanje nieuws, klik hier

(c) foto granadafestival.org

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram