Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

HET MONSTRUEUZE SPOOKHOTEL AGARROBICO IS EEN STAP DICHTER BIJ DE SLOOP

Het monstrueuze spookhotel Agarrobico is een stap dichter bij de sloop gekomen. Het hotel, dat al jaren onafgebouwd en verlaten in de Zuid-Spaanse regio Almería staat, is het onderwerp geweest van een langdurige juridische strijd tussen de overheid en projectontwikkelaars.

Het gebouw, dat een van de grootste onafgebouwde bouwprojecten in Europa is, staat op beschermde grond en werd gebouwd zonder de benodigde vergunningen. De bouw werd stopgezet in 2006 na een campagne van milieubeschermers en omwonenden, die het gebouw beschouwden als een ecologische en esthetische ramp.

Na jaren van gerechtelijke procedures en politieke debatten, heeft de Spaanse regering aangekondigd dat het hotel eindelijk zal worden afgebroken. Het proces begint met het verwijderen van het asbest uit het gebouw, gevolgd door de sloop zelf. Het gebied zal uiteindelijk worden hersteld en teruggegeven aan de natuur.

Het Agarrobico-hotel is al lang een symbool van de problemen van de Spaanse vastgoedsector en de excessen van de bouwboom die plaatsvond in de jaren voorafgaand aan de financiële crisis van 2008. Het is ook een herinnering aan de noodzaak van duurzame ontwikkeling en respect voor de natuur en de gemeenschappen waarin we leven.
Meer Spanje nieuws klik hier
(c) foto: https://nl.wikipedia.org/wiki/Bestand:Hotel_Algarrobico_Gata_Nijar.jpg

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram