Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

HET STADION VAN MALAGA KRIJGT EEN UPGRADE ALS ONDERDEEL VAN DE GEZAMENLIJKE BIEDING VAN SPANJE VOOR HET WK 2023

Het stadion van Málaga staat op het punt om een upgrade te krijgen als onderdeel van de gezamenlijke bieding van Spanje voor het Wereldkampioenschap 2023. Het project omvat de modernisering en verbetering van het stadion, evenals de bouw van trainingsfaciliteiten en accommodaties voor teams en fans.

Deze investering wordt gezien als een belangrijke stap in het aantrekken van internationale sportevenementen en het bevorderen van het toerisme in de regio. Het gerenoveerde stadion zal naar verwachting voldoen aan de strenge eisen van de FIFA en de fans een betere kijkervaring bieden.

De kosten van de upgrade zijn nog niet bekendgemaakt, maar zullen naar verwachting in de miljoenen euro's liggen. De Spaanse overheid heeft echter verklaard dat de investering gerechtvaardigd is omdat het evenement naar verwachting een grote economische impuls zal geven aan de regio en het land als geheel.

De bieding van Spanje voor het Wereldkampioenschap 2023 wordt gezien als een serieuze concurrent voor andere landen die ook een bod hebben uitgebracht. Als de bieding succesvol is, zal het evenement naar verwachting een van de grootste sportevenementen zijn die ooit in Spanje zijn gehouden en zal het naar verwachting miljoenen fans van over de hele wereld trekken.
foto (c) malagacf.com

Meer Spanje Nieuws klik hier

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram