Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

LATIN GRAMMY AWARDS WORDEN VOOR HET EERST BUITEN DE VERENIGDE STATEN GEHOUDEN, IN SPANJE

In een ongekende stap zal de komende Latin Grammy Awards-gala plaatsvinden in Zuid-Spanje, wat de eerste keer is in de geschiedenis van het prestigieuze evenement dat het buiten de Verenigde Staten wordt gehouden. De aankondiging heeft opwinding en anticipatie teweeggebracht binnen de Latijns-Amerikaanse muziekindustrie, terwijl artiesten, fans en professionals uit de industrie reikhalzend uitkijken naar deze baanbrekende verandering.

De CEO van de Latin Recording Academy, Manuel Abud, en de regionale president van de Andalusië-regio in Spanje deden de aankondiging in Sevilla.

De Latin Grammy Awards, georganiseerd door de Latin Recording Academy, zijn sinds hun oprichting in 2000 uitgegroeid tot een hoogtepunt van Latijns-Amerikaanse muzikale excellentie. De prijsuitreiking erkent opmerkelijke prestaties in verschillende genres van Latijns-Amerikaanse muziek en brengt enkele van de meest invloedrijke artiesten van over de hele wereld samen. Traditioneel gehouden in Amerikaanse steden zoals Miami, Las Vegas en Los Angeles, markeert de beslissing om het gala naar Spanje te verplaatsen een significante verschuiving in de geschiedenis van het evenement.

Regionaal president Juan Manuel Moreno zei dat de prijsshow in november zal worden gehouden. De specifieke data en gaststad werden niet gegeven.

De keuze voor Zuid-Spanje als gastlocatie voegt nog meer intrigue toe aan deze belangrijke beslissing. Bekend om zijn rijke culturele erfgoed, bruisende muziekscene en sterke band met Latijns-Amerikaanse muziek, biedt Spanje een ideale achtergrond voor het vieren van de prestaties van Latijns-Amerikaanse artiesten. Het enthousiasme voor muziek in het land en de diepe waardering voor Latijns-Amerikaanse ritmes zullen ongetwijfeld zorgen voor een elektrische sfeer tijdens de Latin Grammy Awards.

Deze verschuiving naar Spanje opent ook nieuwe mogelijkheden voor samenwerking en artistieke uitwisseling tussen Latijns-Amerikaanse en Spaanse muzikanten. Het biedt een kans voor Latijns-Amerikaanse artiesten om in contact te komen met hun Spaanse tegenhangers, waarbij culturele dialoog en het verkennen van gedeelde muzikale invloeden worden gestimuleerd. De mix van Latijns-Amerikaanse en Spaanse muzikale tradities heeft historisch gezien opmerkelijke samenwerkingen en grensverleggende muziek voortgebracht, waardoor deze verandering in locatie een katalysator is voor nog meer creatieve synergie.

De beslissing om de Latin Grammy Awards in Spanje te houden weerspiegelt het wereldwijde bereik en de impact van Latijns-Amerikaanse muziek. Met zijn steeds groter wordende populariteit en invloed heeft Latijns-Amerikaanse muziek grenzen overschreden en wereldwijd publiek geboeid. Door de prestigieuze prijsuitreiking naar een ander land te brengen, erkent de Latin Recording Academy de internationale reikwijdte van de Latijns-Amerikaanse muziekindustrie en omarmt deze.

Terwijl de voorbereidingen voor het evenement in volle gang zijn, blijft de spanning opbouwen, terwijl artiesten en fans reikhalzend uitkijken naar de aankondiging van genomineerden, optredens en speciale gasten. De Latin Grammy Awards in Spanje zullen ongetwijfeld een gedenkwaardige en transformerende ervaring zijn voor iedereen die erbij betrokken is, en een nieuw hoofdstuk symboliseren in de geschiedenis van erkenning van Latijns-Amerikaanse muziek.

De beslissing om de Latin Grammy Awards-gala in Zuid-Spanje te houden betekent niet alleen een vertrek vanuit de Verenigde Staten, maar vertegenwoordigt ook een viering van de wereldwijde impact van Latijns-Amerikaanse muziek. Terwijl artiesten, professionals uit de industrie en fans samenkomen in deze nieuwe setting, is het podium klaar voor een avond vol buitengewone optredens, oprechte toespraken en welverdiende erkenning. De Latin Grammy Awards in Spanje zullen dienen als een getuigenis van de universele kracht van Latijns-Amerikaanse muziek en haar vermogen om mensen uit verschillende culturen en achtergronden te verenigen door middel van de universele taal van muziek.
Meer Spanje nieuws, klik hier

(c) foto Laura Pausini,  www.latingrammy.com

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram