Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Los Naranjos Padel Club: Een Paradepaardje voor Marbella

Los Naranjos Golf Club in Marbella, Spanje, zet een ambitieuze stap met de bouw van het grootste padelclubcomplex in Andalusië en een van de drie grootste in heel Spanje. Het project, ontworpen door architecten Carlos Rodriguez Guirado, Pablo Atienza Jimenez en Juan María Blazquez, belooft niet alleen variatie in clubdiensten en waarde voor leden, maar ook om gezinnen aan te trekken en een Europees padelreferentiepunt te worden.

Een Uniek Sportcentrum op 20.000m2 Land

Los Naranjos Padel Club, gelegen aan de zuidzijde van het Los Naranjos-terrein langs de Avenida Valle Inclán, zal een oppervlakte van 20.000m2 beslaan. Het masterplan omvat de bouw van 17 padelbanen, waaronder 12 buitenbanen, 4 semi-overdekte banen en een centrale baan met de categorie World Padel Tour. Daarnaast komen er 2 pickleballbanen en een clubhuis van 1000 m2 met een bar-restaurant, een fitnessruimte, fysiotherapiegebied, een gespecialiseerde padel- en pickleballwinkel en kleedkamers. De verwachte oplevering is binnen 15 maanden, waardoor het project mogelijk tegen de zomer van 2024 gereed is.

Een Trekpleister voor Sportliefhebbers en Nieuwe Marbella-bewoners

De combinatie van hoogwaardige sportfaciliteiten en een eersteklas golfbaan maakt Los Naranjos Padel Club tot een geweldige attractie voor de snelgroeiende groep mensen die Marbella bezoeken om tweede woningen te kopen of permanent te verhuizen. De nieuwe sportfaciliteit belooft niet alleen een ontmoetingspunt te worden voor lokale padelspelers, maar ook voor de steeds groter wordende groep "padeltoeristen". Julián Romaguera benadrukt dat padel tussen 2019 en 2021 in Spanje met 13% is gegroeid en wereldwijd terrein wint. Los Naranjos is vastbesloten om deel uit te maken van deze groei en streeft ernaar een referentiepunt te worden op het gebied van golf, sport en gezondheid.

State-of-the-Art Faciliteiten voor Spelers van Alle Niveaus

De padelbanen worden gebouwd met de nieuwste materialen en technologieën van topkwaliteit. Het project belooft niet alleen een grote aantrekkingskracht te hebben op lokale spelers, maar ook op de groeiende markt van "padeltoeristen". Julián Romaguera benadrukt het belang van het aanbieden van hoogwaardige sportdiensten en wijst erop dat padel in Spanje het op één na meest beoefende sport is. Het Los Naranjos Padel Club zal een uniek ontmoetingspunt zijn voor gezinnen en individuen, met professionele instructeurs voor padeltennis en pickleball. Er zullen trainingsprogramma's zijn voor alle niveaus, zomerstages en hoge normen voor sportbeoefening. Pickleball, sinds 1965 een populaire sport in de Verenigde Staten, zal ook geïntroduceerd worden op de Costa del Sol, waardoor er een innovatieve mix ontstaat van verschillende racket- en padeldisciplines die zowel individueel als in paren gespeeld kunnen worden.

Met Los Naranjos Padel Club wordt Marbella niet alleen de thuisbasis van een eersteklas golfbaan, maar ook van een ultramoderne sportfaciliteit die de lokale gemeenschap en sportliefhebbers van over de hele wereld zal aantrekken.

Meer Spanje nieuws, klik hier

(c) foto en meer info: https://losnaranjospadel.com/

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram