Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJEN WEDDEN OP MALAGA DEZE ZOMER MET BIJNA 100.000 GEPLANDE VLUCHTEN

Malaga is een populaire bestemming voor reizigers uit heel Europa vanwege het prachtige weer, de stranden en de culturele attracties. Het is dan ook niet verrassend dat luchtvaartmaatschappijen inzetten op deze bestemming deze zomer, met bijna 100.000 geplande vluchten. Dit is meer dan 14,4% hoger dan het recordjaar 2019.

Met deze toename in vluchten is de kans groot dat de Costa del Sol Airport de kaap van 2 miljoen passagiers zal overschrijden. Dit is een geweldige prestatie voor de luchthaven en de toeristische sector in de regio.

Er zijn 51 verschillende routes van en naar Malaga gepland, met vluchten voornamelijk uit het Verenigd Koninkrijk, gevolgd door Duitsland, Frankrijk, Nederland, België en Italië. Dit toont aan dat Malaga populair is bij reizigers uit heel Europa.

Met 4,5 miljoen zitplaatsen beschikbaar op deze vluchten, zal er voldoende capaciteit zijn om aan de vraag van de reizigers te voldoen. Het is belangrijk op te merken dat de COVID-19 pandemie nog steeds een impact heeft op het reizen en dat reizigers zich aan de lokale regels en voorschriften moeten houden.

Al met al lijkt Malaga deze zomer een populaire bestemming te worden voor reizigers uit heel Europa, en de luchtvaartmaatschappijen lijken er vertrouwen in te hebben dat er een sterke vraag zal zijn naar vluchten naar deze bestemming.

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram