Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

MALAGA IS GEKOZEN ALS GASTSTAD VOOR DE WORLD TRIATHLON CHAMPIONSHIP FINALS IN 2024

Malaga is gekozen als gaststad voor de World Triathlon Championship Finals in 2024, volgens de beslissing van de World Triathlon Executive Board. Het evenement zal wedstrijden bevatten in verschillende categorieën, waaronder Elite, U23, Junior en Para triatlon, evenals de Mixed Relay World Championships voor U23/Junioren en mogelijk ook Para triatlon. Bovendien zullen ook de Age-Group Standard distance, Age-Group Sprint distance, Age-Group Aquabike Standard distance en Age-Group Mixed Relay World Championships plaatsvinden.

De World Triathlon Championship Finals worden beschouwd als het hoogtepunt van de jaarlijkse kalender van de organisatie, met eerdere edities gehouden in steden als Londen, Boedapest, Peking, Auckland, Chicago, Gold Coast, Lausanne, Edmonton en Abu Dhabi. In 2023 zal Pontevedra, ook in Spanje, het evenement hosten en 's werelds beste atleten aantrekken die strijden om wereldtitels.

Naast het toekennen van de Championship Finals, heeft de Executive Board ook ingestemd met het houden van het jaarlijkse Congres in Malaga, tegelijkertijd met de Finals.

World Triathlon President en IOC-lid Marisol Casado uitte haar dankbaarheid voor de toewijding van de Spaanse Federatie aan de sport en prees de uitstekende organisatie van top-level triatlon evenementen in Spanje. Ze beschreef Malaga als een ideale locatie, met zijn warme temperaturen, opmerkelijke locatie en een parcours dat door het hart van de stad slingert - een aantrekkelijke bestemming voor toeristen. Casado uitte het vertrouwen dat de ervaring voor atleten, vrijwilligers en fans van over de hele wereld echt memorabel zal zijn.

Jose Hidalgo, voorzitter van de Spaanse Federatie, benadrukte de samenwerking tussen FETRI (Spaanse Triatlon Federatie) en World Triathlon, evenals hun partnerschap met een stad die net zo toegewijd is aan sport als de Andalusische regering. Hij prees de sterke toewijding van Spanje aan triatlon, die blijkt uit de grote evenementen die in de afgelopen jaren zijn georganiseerd in Ibiza, Madrid en Pontevedra. Hidalgo voegde eraan toe dat de selectie van Malaga voor de Championship Finals in 2024, samen met Pontevedra als gaststad voor de Multisport Championships in 2025, de positie van Spanje op het internationale triatlon podium versterkt.

Burgemeester van Malaga, Francisco de la Torre, uitte zijn vreugde over de beslissing en benadrukte dat het de positie van de stad als een van 's werelds beste bestemmingen voor sport en toerisme versterkt. Hij verzekerde dat Malaga volledig is voorbereid om triatleten van over de hele wereld te verwelkomen en beloofde hen een uitzonderlijke ervaring.

De selectie van Malaga als gaststad voor de World Triathlon Championship Finals in 2024 markeert een belangrijke mijlpaal voor zowel de stad als de sport triatlon in Spanje. Het biedt de gelegenheid om de capaciteiten van de regio te tonen, internationale bezoekers aan te trekken en een gedenkwaardige competitie te bieden voor atleten, vrijwilligers en fans.
bron en foto: World Triathlon www.triathlon.org

Meer Spanje nieuws, klik hier

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram