Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

METEOROLOGEN VOORSPELLEN: ZOMER 2023 IN SPANJE, VEEL WARMER EN NATTER DAN GEBRUIKELIJK

Deze zomer zal de regenval vooral zwaar zijn in het oosten van Spanje, terwijl de eilanden te maken krijgen met verzengende hitte.

Terwijl meteorologen weerspatronen analyseren en voorspellingen maken voor de komende zomer, bereidt Spanje zich voor op een ongebruikelijk seizoen. Dit jaar zijn er al ongebruikelijke klimatologische omstandigheden waargenomen, waaronder tropische hitte in april en winterse stormen in juni. Nu blijkt uit de voorspellingen dat de zomer van 2023 zal zorgen voor verzengende temperaturen en meer neerslag, wat afwijkt van het gebruikelijke patroon. De Staatsmeteorologische Dienst (Aemet) verwacht dat het land, met name de Balearen en Canarische Eilanden, te maken krijgt met uitzonderlijk heet weer, terwijl de oostelijke regio's van Spanje mogelijk te maken krijgen met zware regenval.

Op basis van Del Campo's berekeningen is er een kans van 40% tot 50% op bovengemiddelde neerslag gedurende de zomermaanden. De regio's langs de Middellandse Zeekust en de Atlantische helling van Andalusië kunnen de meeste neerslag verwachten. Dit is opmerkelijk, gezien het feit dat de zomers doorgaans lagere neerslagniveaus kennen.

Naarmate de zomer nadert in Spanje, voorspellen meteorologen een ongebruikelijk weerspatroon voor 2023. Verzengende temperaturen worden verwacht in het hele land, waarbij de Balearen en Canarische Eilanden een verhoogde kans hebben op recordbrekende hitte. Bovendien wordt er meer neerslag voorspeld dan gebruikelijk, met name langs de Middellandse Zeekust en de Atlantische helling van Andalusië. Deze voorspellingen benadrukken het belang van voorbereiding en het nemen van de nodige voorzorgsmaatregelen om om te gaan met de verwachte weersomstandigheden.
Meer Spanje nieuws, klik hier

(c) Foto door Pixabay
https://www.pexels.com/nl-nl/foto/brown-leafless-tree-op-sandy-soil-overdag-68661/

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram