Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Nieuw gedeelte van kustpad Malaga geopend, verbinding tussen Benajarafe en Chilches in Axarquía

Het prachtige kustpad van Malaga, bekend als de Senda Litoral, heeft een nieuwe belangrijke mijlpaal bereikt met de recente opening van een 487 meter lang traject dat de pittoreske stadjes Benajarafe en Chilches met elkaar verbindt. Deze langverwachte prestatie komt na acht jaar van toegewijde inspanning en planning, en verhoogt de aantrekkingskracht van de Axarquía-regio voor zowel de lokale bevolking als bezoekers. De voltooiing van dit gedeelte belooft niet alleen adembenemende uitzichten op de Middellandse Zee, maar dient ook als een getuigenis van de kracht van doorzettingsvermogen en gemeenschappelijke samenwerking.

Een Reis van Acht Jaar

De reis naar het creëren van deze naadloze verbinding tussen Benajarafe en Chilches is er een die gekenmerkt wordt door vastberadenheid en geduld. Gedurende acht jaar werkten lokale autoriteiten, milieuorganisaties en gemeenschapsleden nauw samen om het zorgvuldige ontwerp en de constructie van dit 487 meter lange pad te waarborgen. Dit gedeelte van de Senda Litoral was niet zomaar een bouwproject; het was een liefdeswerk dat nauwgezette planning vereiste, met oog voor de unieke natuurlijke schoonheid van de regio en de duurzaamheid van het pad.

Adembenemende Uitzichten en Onbedorven Schoonheid

Terwijl voetgangers en fietsers het pas geopende gedeelte van het kustpad doorkruisen, worden ze getrakteerd op een feest voor de zintuigen. De panoramische uitzichten op de azuurblauwe Middellandse Zee strekken zich voor hen uit, met een sereen decor voor ontspannen wandelingen of opwindende fietstochten. De geur van zeewater zweeft door de lucht en het geluid van golven die zachtjes tegen de kust slaan, creëert een harmonieuze symfonie, wat zorgt voor een werkelijk meeslepende ervaring met de natuur.

Toekomstige Vooruitzichten

Vooruitkijkend dient het succes van dit pas geopende gedeelte van de Senda Litoral als inspiratie voor de voortzetting van dit ambitieuze project. Plannen om het kustpad verder langs de Axarquía-kust uit te breiden zijn al in beweging, wat nog meer mogelijkheden belooft voor inwoners en toeristen om de natuurlijke wonderen van de regio te verkennen. Naarmate het pad zich uitbreidt, wordt gehoopt dat het gevoel van eenheid en trots, dat door deze prestatie is ingegeven, zal blijven floreren en de voortdurende inspanningen zal stimuleren om de schoonheid van de kust van Malaga te behouden en te vieren.
Meer Spanje nieuws, klik hier

(c) foto: www.sendalitoral.es

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram