Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Nieuwe toeristenbus in Vélez-Málaga biedt voordelige verkenning van lokale schatten

Met als doel de rijke geschiedenis en culturele schatten van Vélez-Málaga tentoon te stellen, is er een gloednieuwe toeristenbus de stad binnengereden. Deze opwindende toevoeging stelt bezoekers in staat om de verborgen pareltjes en iconische locaties binnen de gemeente te ontdekken en belooft een verrijkende ervaring tegen een betaalbare prijs.

Onder het visionaire leiderschap van burgemeester Jesús Lupiáñez, in samenwerking met de plaatsvervangend burgemeester van Torre del Mar en wethouder van Toerisme, Jesús Pérez Atencia, is de Bus City Tour onthuld. Deze moderne dubbeldekkerbus is creatief versierd met afbeeldingen ter ere van vooraanstaande figuren zoals María Zambrano en Miguel de Cervantes. Daarnaast sieren betoverende afbeeldingen van belangrijke bezienswaardigheden, waaronder de Cerro en de historische vuurtoren van Torre del Mar, de buitenkant van de bus.

De langverwachte lancering van de Bus City Tour vond vandaag plaats onder auspiciën van de gemeenteraad van Vélez-Málaga. Dit innovatieve initiatief voor toeristisch vervoer zal de meest opmerkelijke locaties van Torre del Mar, Caleta de Vélez en uiteraard Vélez-Málaga zelf doorkruisen.

Vertrekkend vanaf de iconische vuurtoren van Torre del Mar, belooft de reis die deze bus biedt een plezierige verkenning van de charmes van de omgeving te zijn. Elke halte biedt toeristen de mogelijkheid om zich onder te dompelen in het rijke weefsel van geschiedenis en cultuur dat Vélez-Málaga te bieden heeft. Van oude bezienswaardigheden tot moderne wonderen is het reisschema zorgvuldig samengesteld om een uitgebreide en meeslepende ervaring te bieden.

Burgemeester Jesús Lupiáñez en plaatsvervangend burgemeester Jesús Pérez Atencia, in samenwerking met Valeriano Díaz, de directeur van de Middellandse Zeearm bij ALSA, hebben zich ertoe verbonden de algehele toeristische en culturele ervaring van de gemeente te verbeteren via dit initiatief. Hun toewijding om de unieke identiteit van Vélez-Málaga te behouden en te presenteren is duidelijk zichtbaar in dit spannende nieuwe project.

Wanneer bezoekers aan boord stappen van de Bus City Tour, gaan ze niet zomaar een busrit maken; ze beginnen aan een reis door de tijd, cultuur en het hart van Vélez-Málaga. Met zijn betaalbare prijsstelling en zorgvuldig samengestelde haltes is deze innovatieve toeristenbus klaar om het toegangspoort te worden voor ontdekkingsreizigers die de fascinerende verhalen willen ontrafelen die verweven zijn in de stof van deze levendige omgeving.
Meer Spanje nieuws, klik hier

(c) foto: Turismo Torre del Mar - Velez-Malaga www.velezmalaga.es

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram