Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Ontdek de Culinaire Sensatie: ReComiendo Power

Ontdek de Culinaire Sensatie: ReComiendo Power

(c) foto: www.recomiendopower.com

Welkom in de wereld van ReComiendo Power, waar gastronomie een ware ervaring wordt. Hier, in dit knusse en familiaire etablissement, draait alles om de kunst van het smaakvolle genot. Maar wat maakt ReComiendo Power zo uniek?

Velen beschouwen het als slechts een merk, anderen zien het als een volgende geniale zet van Periko. Maar in werkelijkheid is ReComiendo Power zoveel meer. Het is een gevoel, een streven naar perfectie, een onverzadigbare honger naar excellentie. De drang om anderen gelukkig te maken, het plezier in wat we doen, het verlangen om te delen.

Het is een eer om deel uit te maken van de ReComiendo Power, en jij kunt ook deel uitmaken van deze ervaring.

Periko Ortega


Periko Ortega, geboren 43 jaar geleden in een familie met diepgewortelde banden in de wereld van gastronomie en olijfolie, heeft een indrukwekkend pad bewandeld. Na zijn culinaire studies in Córdoba, heeft hij verschillende stages doorlopen. Gewerkt in gerenommeerde restaurants in Mallorca, Málaga (Tragabuches) en het Baskenland (Mugaritz). Hij heeft zijn stempel gedrukt als Chef Pâtissier bij Café de Paris. Dat deel uitmakend van het team dat een Michelin-ster verwierf.

Casa Pepe en Casa Rubio


Zijn reis bracht hem terug naar Córdoba, waar hij zijn talenten tentoonspreidde bij Casa Pepe en Casa Rubio. Voordat hij werd aangetrokken door NH Hotels als chef-kok voor hun vestigingen in Córdoba. Zijn buitengewone vaardigheden leidden hem naar Hospes Hoteles, waar hij het 5*GL hotel in Córdoba leidde, met het restaurant Senzone dat nationale en internationale erkenning genoot.

Choco

Na een opmerkelijke periode bij Choco (met een Michelin-ster), waar hij een indrukwekkende samenwerking aanging met Kisko García, reisde hij door Spanje en daarbuiten om zijn expertise te delen op verschillende culinaire evenementen.

Eigen restaurant, ReComiendo


Uiteindelijk opende hij in september 2014 zijn eigen restaurant, ReComiendo, en combineerde hij dit met zijn rol als Executive Chef en Technisch Directeur van de School voor Horeca in Córdoba en het Centrum voor Gastronomie van Andalusië. In 2018 werd zijn restaurant verplaatst en bekroond als het tiende beste restaurant van Spanje en het vierentwintigste in Europa.

In 2019 werd ReComiendo bekroond met de Travellers Choice Award als het zesde beste restaurant van Spanje en het eenentwintigste beste van Europa.

Dus, als je op zoek bent naar een culinaire reis vol smaak, passie en uitmuntendheid, dan is ReComiendo Power de ultieme bestemming. Beleef het zelf en laat je verrassen door de meesterlijke creaties van Periko Ortega en zijn toegewijde team.

T: 957 107 351
Abierto de Martes a Sábado de 14:00 a 16:00 y de 21:00 a 24:00.
Calle Mirto, 7 - 14012 - Córdoba
info@recomiendopower.com

www.recomiendopower.com

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram