Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Onthulling van de Uitstekende Traditie van Victoria Málaga Bier

Laat je onderdompelen in het rijke tapijt van Malaga's brouwtraditie met Victoria Málaga Bier, een tijdloos icoon dat de essentie van deze levendige Spaanse stad belichaamt sinds 1928. Stap in een wereld waar traditie innovatie ontmoet, waar elke slok een verhaal vertelt van vakmanschap en toewijding. Ga met ons mee op een reis door de tijd en de smaak terwijl we ons verdiepen in het hart van Victoria Málaga, waar excellentie in het brouwen niet alleen een streven is, maar een manier van leven.

Een Erfgoed Verankerd in de Geschiedenis

Het verhaal van Victoria Málaga Bier begint op een symbolische noot, op de gunstige dag van 8 september 1928, samen vallend met het feest van Santa María de la Victoria, de vereerde Beschermheilige van Málaga. Opgericht door de familie Franquelo, kwam de brouwerij op in El Perchel, een centrale buurt in Málaga, met een enkelvoudige visie: het ambacht van een uitstekend bier dat de essentie van Málaga weerspiegelt.

Gedreven door een onvermoeibare zoektocht naar excellentie, zocht Victoria Málaga inspiratie bij de meesters van het vak - Duitse brouwers en hun eeuwenoude technieken. Zo ontstond een huwelijk van Duitse precisie en de geest van Málaga, wat resulteerde in een bier dat resoneerde met liefhebbers ver en wijd.

Een Reis Door Woelige Wateren

De annalen van de geschiedenis getuigen van de veerkracht van Málaga in het aangezicht van tegenspoed, en Victoria Málaga Bier stond als een testament voor deze veerkracht. De tumult van de Burgeroorlog wierp zijn schaduw over de stad, waardoor de brouwerij tijdelijk haar deuren moest sluiten. Toch, in 1937, te midden van schaarste en internationale isolatie, werd het brouwen hervat, waarmee Victoria Málaga's positie als een baken van Zuid-Spanje's brouwlandschap werd bevestigd.

De Iconische Duitse Toerist van Victoria

In het tijdperk van de jaren 1960, toen het toerisme bloeide, omarmde Victoria Málaga Bier een iconische figuur - de sympathieke Duitse toerist van Victoria. Symboliserend gezelligheid en verfrissing, werd dit emblematische personage synoniem met de ethos van de stad, waarmee een tijdperk van welvaart en innovatie werd ingeluid. Met evoluerende smaken paste de brouwerij zich aan, verfijnde haar productiemethoden en aanbiedingen om te voldoen aan de veeleisende smaken van een groeiend publiek.

Pionieren Door Uitdagingen

Het Alameda Uitbreidingsplan van 1967-68 veroorzaakte een cruciaal moment voor Victoria Málaga, wat de verhuizing van haar brouwerij noodzakelijk maakte. Ondanks de uitdagingen bleef de brouwerij volharden, haar toewijding aan Málaga in stand houdend door culturele en sportieve evenementen te sponsoren, waarmee ze zich nog dieper in het weefsel van de stad nestelde.

Een Modern Wonder: De Victoria Brouwerij

Fast forward naar 8 september 2017, wat de 89e verjaardag van de oprichting van Victoria Málaga Bier markeert, ontvouwde zich een nieuw hoofdstuk met de inauguratie van een hypermoderne brouwerij. Genesteld binnen een modern gebouw, combineert deze brouwerij geavanceerde technologie met tijdloze traditie, dienend niet alleen als een hub voor productie, maar ook als een culturele baken voor de stad.

Onderdompeling in het Brouwproces

Ga op een meeslepende reis door de kunst van het brouwen bij de Victoria Brouwerij. Onder leiding van deskundige gidsen, ontrafel de complexiteit van het brouwproces - van de moutmaceratie tot de hopinfusie, resulterend in de 12-daagse rijping die het perfecte Victoria voortbrengt. Duik in de geschiedenis en geheimen achter elke fles Victoria Málaga, en zie uit de eerste hand de toewijding aan vakmanschap die dit bier definieert.

Geniet van de Smaak: Bierproeverij in Malaga

Na een verlichtende tour, prikkel je smaakpapillen met een bierproeverij. Ervaar de nuances van de diverse variëteiten van Victoria en neem deel aan een bier-trekwedstrijd, waarbij je onder deskundige begeleiding je vaardigheden aanscherpt. Wat is een betere manier om je bezoek af te sluiten dan met een verfrissende slok van het beste brouwsel van Malaga?

Neem een Stukje Geschiedenis mee naar Huis

Terwijl je afscheid neemt van de Victoria Brouwerij, draag je een herinnering aan je reis met je mee. Kies uit een scala aan samengestelde memorabilia, van ansichtkaarten tot flesopeners, elk met de afdruk van het rijke erfgoed van Victoria Málaga. En vergeet niet om een vers gebotteld brouwsel mee naar huis te nemen, verpakt in een zeefdruk-fles die doet denken aan de iconische "3/4-fles" van Victoria, een knipoog naar haar illustere verleden.

Tot Slot

Victoria Málaga Bier is niet slechts een drankje; het is een verhaal geweven uit de draden van traditie, veerkracht en innovatie. Het is een eerbetoon aan de volhardende geest van Málaga, de essentie van een stad bevattende in elke druppel. Kom, dompel jezelf onder in deze tijdloze traditie

Victoria brouwerij, Avenida de Velázquez 215, Polígono Azucarera. 29004 Málaga

www.cervezavictoria.es

Meer Spanje nieuws, klik hier

logo casa
Onze Tips
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas CookCorendon Vliegvakanties en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram