Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

OP 26 APRIL 2023 ONTVING ACTRICE MERYL STREEP DE 'PRINSES VAN ASTURIË-PRIJS' VOOR DE KUNSTEN IN SPANJE

Op 26 april 2023 ontving actrice Meryl Streep de 'Prinses van Asturië-prijs' voor de Kunsten in Spanje. De ceremonie vond plaats in het Teatro Campoamor in Oviedo en werd bijgewoond door leden van het Spaanse koningshuis en andere belangrijke persoonlijkheden uit de culturele wereld.

Streep, een van de meest gerespecteerde actrices ter wereld, werd geprezen voor haar uitzonderlijke bijdrage aan de filmindustrie en haar vermogen om verschillende personages te portretteren met verfijning en emotionele diepgang. Tijdens haar carrière heeft ze verschillende prijzen gewonnen, waaronder drie Academy Awards, en wordt ze algemeen beschouwd als een van de grootste actrices aller tijden.

De 'Prinses van Asturië-prijs' is een prestigieuze Spaanse prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan personen of organisaties die opmerkelijke prestaties hebben geleverd op het gebied van wetenschap, kunst, sport en humanitaire acties. De prijs werd voor het eerst uitgereikt in 1981 en is genoemd naar Prinses Leonor van Asturië, de dochter van de huidige koning en koningin van Spanje.
Meer Spanje Nieuws klik hier
(c) Foto: Door Montclair Film

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram