Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

OP 27 APRIL 2023 WERD DE 27E INTERNATIONALE CULTUURBEURS VAN FUENGIROLA INGEHULDIGD

Op 27 april 2023 werd de 27e Internationale Cultuurbeurs van Fuengirola ingehuldigd, georganiseerd in de Zuid-Spaanse stad Fuengirola aan de Costa del Sol. Het evenement, dat duurt tot 1 mei, heeft tot doel de culturele diversiteit van de regio te vieren en mensen van verschillende achtergronden samen te brengen.

De beurs wordt gehouden op het beursterrein van Fuengirola en trekt deelnemers uit verschillende landen, waaronder Marokko, India, Mexico, China, Senegal en Rusland. De deelnemers hebben de kans om hun cultuur te presenteren door middel van muziek, dans, culinaire gerechten, ambachten en kunst.

Het evenement biedt ook een educatief element, met workshops en lezingen over verschillende culturen. Bezoekers kunnen deelnemen aan activiteiten zoals het beschilderen van keramiek, henna-tatoeages, traditionele danslessen en kookdemonstraties.

De burgemeester van Fuengirola, Ana Mula, zei dat het evenement een belangrijke rol speelt in het bevorderen van tolerantie en begrip tussen verschillende gemeenschappen en het bevorderen van culturele uitwisseling en diversiteit.

De Internationale Cultuurbeurs van Fuengirola is een van de belangrijkste evenementen in de regio en trekt jaarlijks duizenden bezoekers. Het is een geweldige gelegenheid voor mensen om nieuwe culturen te ontdekken en te ervaren, en om te leren over de diversiteit die de wereld te bieden heeft.

Zoals altijd wordt het gehouden op het beursterrein van Fuengirola, dit jaar van woensdag 27 april tot maandag 2 mei 2022.

Het evenement is geopend van 13:00 uur tot 04:00 uur gedurende deze dagen.

De Internationale Handelsbeurs is ook gratis toegankelijk en neemt een groot deel van de voorkant van het terrein in beslag, naast de kermisattracties.
Meer Spanje nieuws klik hier

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram