Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

OP ZOEK OM EEN HUIS TE KOPEN IN SPANJE? HET IS GOEDKOPER IN ANDALUSIË DANKZIJ NIEUWE BELASTINGVERLAGINGEN.

Wie op zoek is naar een huis in Spanje, heeft misschien baat bij de nieuwe belastingverlaging in Andalusië. Deze belastingverlaging kan namelijk resulteren in lagere aankoopprijzen voor huizen. De regionale regering van Andalusië heeft namelijk de belasting op de aankoop van vastgoed verlaagd van 8% naar 7%. Dit geldt voor aankopen die plaatsvinden tussen 28 februari 2022 en 31 december 2023.

Dit kan aanzienlijk schelen in de kosten bij de aanschaf van een huis, vooral bij de duurdere woningen. In Andalusië is het namelijk niet ongebruikelijk dat de verkoopprijs van huizen hoger ligt dan in andere regio's van Spanje. Met de belastingverlaging is er echter meer ruimte voor onderhandeling over de aankoopprijs.

Naast de belastingverlaging zijn er nog andere factoren die het kopen van een huis in Andalusië aantrekkelijk maken. Zo is het gebied rijk aan cultuur en geschiedenis, met een verscheidenheid aan bezienswaardigheden en monumenten. Daarnaast heeft Andalusië een aangenaam klimaat, prachtige stranden en heerlijk eten. Het gebied is populair bij toeristen, maar ook bij expats die hier permanent willen wonen.

Als u overweegt om een huis te kopen in Andalusië, is het belangrijk om u goed te laten informeren over alle aspecten die komen kijken bij de aankoop van vastgoed in Spanje. Dit omvat bijvoorbeeld de kosten die gepaard gaan met de aankoop van een huis, de verschillende soorten belastingen en het regelen van een hypotheek. Een lokale makelaar kan u hierbij helpen en adviseren over het proces.

Over het algemeen kan het kopen van een huis in Andalusië een goede investering zijn, vooral nu de belastingverlaging de aankoopkosten kan verlagen. Maar zoals bij elke vastgoedaankoop, is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn en alle opties te overwegen voordat u een beslissing neemt.

Meer Spanje nieuws klik hier

logo casa
Onze Tips
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas CookCorendon Vliegvakanties en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram