Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Rockin' Race Jamboree Torremolinos

In het zonnige Torremolinos, aan de Costa del Sol, wordt van 1 tot 4 februari 2024 de Rockin' Race Jamboree gehouden. Dit evenement markeert al 30 jaar lang het begin van het festivalseizoen met een golf van glamour, rebellie en oorspronkelijke rock and roll.

Omdat het festival een breed scala aan muziekgenres omvat, van swing en rhythm & blues uit de jaren veertig tot neorockabilly uit de jaren tachtig, biedt het een muzikale reis door de tijd. Maar het hart van het evenement ligt duidelijk in de jaren vijftig, waar de wortels van de rock and roll diep geworteld zijn.

Net als een tijdmachine neemt het Rockin' Race Jamboree zijn bezoekers mee terug naar een tijdperk van opwinding en energie. Omdat de muziek op het festival varieert van de nostalgische deuntjes uit het verleden tot de vernieuwende klanken van het heden, biedt het een unieke ervaring voor liefhebbers van vintage en moderne rockmuziek.

Terwijl de Costa del Sol als achtergrond fungeert, vormt het festival een bruisende mix van culturen en stijlen. Maar bovenal is het een eerbetoon aan de tijdloze aantrekkingskracht van de rock and roll. Omdat het evenement een levendige sfeer creëert, brengt het mensen samen die de liefde voor muziek delen.

Ter conclusie is het Rockin' Race Jamboree niet zomaar een muziekfestival; het is een viering van de muzikale erfenis die generaties blijft inspireren. Omdat het elk jaar blijft groeien, belooft het festival opnieuw een onvergetelijke ervaring te worden voor iedereen die zich wil onderdompelen in de tijdloze magie van de rock and roll.

Meer Spanje nieuws, klik hier

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram