Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Selwo Aventura: Een Iconische Bestemming voor Avontuur op de Costa del Sol

Selwo Aventura viert haar 25-jarig jubileum aan de Costa del Sol als toevluchtsoord voor bedreigde diersoorten. Ondanks de winterstop heropend, belooft het park zich in te zetten voor het ontwikkelen van conservatieprogramma's voor dieren die met uitsterven worden bedreigd.

Een Onvergetelijke Natuurbelevenis 

Selwo Aventura, gelegen in Estepona aan de Costa del Sol, biedt een onvergetelijke ervaring met een natuurlijke expeditie door verschillende territoria. Je reist naar Afrika en andere continenten om iconische soorten zoals de leeuw, witte neushoorn, giraffe, nijlpaard, cheetah, Iberische lynx, Aziatische olifant en rode panda te ontmoeten.

Spannende Avontuurlijke Activiteiten 

Langs het avontuurlijke parcours biedt het park drie grote hangbruggen, vergelijkbaar met die welke rivieren en meren in legendarische Afrikaanse gebieden overspannen. Ook is er de Ziwa-zipline, 116 meter lang, alleen geschikt voor dappere avonturiers die de uitdaging aandurven om er vanaf te glijden en een panoramisch uitzicht te krijgen over het grote meer, de hangbrug die het overspant en de weelderige vegetatie eromheen.

Educatieve Programma's en Unieke Ervaringen 

Het park heeft een uitgebreid programma van activiteiten en presentaties, waaronder "Ontmoet...", leuke educatieve praatjes over verschillende soorten zoals de leeuw, cheetah, giraffe, Aziatische olifant en lemuur. Ook zijn er unieke ervaringen zoals de Safari Serengeti-tour door het Lakes Reserve in een off-road truck, en de VIP-ervaring, een exclusieve tour voor jouw familie met toegang tot beperkte gebieden om Selwo te ontdekken met onze verzorgers en biologen.

Verblijf in Hotel Selwo Lodge 

Indien gewenst kun je je verblijf verlengen in Hotel Selwo Lodge, het exclusieve hotel van Selwo Aventura bestaande uit de Watu en Masai dorpen en het recent geopende Zulu-dorp. Hotel Selwo Lodge biedt comfortabele accommodatie met drie dorpen, elk met een uniek ontwerp en locatie, waardoor je wordt meegenomen naar Afrikaanse gebieden waar je zowel overdag als 's nachts kunt genieten van een uniek verblijf bij Selwo Aventura.

Besluit

In conclusie biedt Selwo Aventura een onvergetelijke ervaring waar avontuur en natuur samenkomen. Met haar inzet voor conservatie en educatie belooft het park een opwindende en leerzame ervaring voor alle bezoekers.

Meer Spanje nieuws, klik hier

(c) foto en meer info: www.selwo.es

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram