Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Winterleed Verandert in Optimisme: Sierra Nevada Ski Resort Reflecteert op een Uitdagend Maar Hoopgevend Seizoen

Sierra Nevada Skiresort
(c) foto: Sierra Nevada

Beproevingen gedurende het seizoen

Terugkijkend op de beproevingen gedurende het skiseizoen, is het onmiskenbaar dat Sierra Nevada zijn deel aan tegenslagen heeft gehad. Van stromen modder die over de hellingen kronkelden tot apparatuur die koppig bevroor en niet te vergeten de ongewenste rotsblokken op de A-359 toegangsweg, de reis van het resort dit seizoen is allesbehalve saai geweest. Met in totaal 14 volledige dagen gesloten en drie dagen met gedeeltelijke sluitingen, is de veerkracht en vastberadenheid van alle betrokkenen bewonderenswaardig geweest.

In het gezicht van tegenspoed blijft optimisme overheersen. Ordoño Vázquez, voorzitter van de Asociación de Empresarios de Sierra Nevada, blijft standvastig geloven dat, ondanks de uitdagingen, dit seizoen zal worden herinnerd als een succesverhaal, met name wanneer het wordt vergeleken met de timide beginjaren te midden van de pandemische seizoenen van 2020.

Vooruitgang

Het vergelijken van cijfers schetst een beeld van vooruitgang. Vorig jaar nam het skiseizoen afscheid op 16 april, terwijl het dit jaar twaalf dagen langer duurde, een bewijs van de onwankelbare toewijding om onvergetelijke ervaringen te bieden aan bezoekers. Hoewel het niet opweegt tegen het opmerkelijke seizoen 2018/2019, waarin de operaties doorgingen tot 5 mei, is de vooruitgang die dit jaar is geboekt onmiskenbaar.

Vooruitkijkend, stijgen de ambities. Bovenaan de verlanglijst voor het komende seizoen staat de oplossing van infrastructuurproblemen. Zorgen dat de toegangsweg gedurende het skiseizoen helder en begaanbaar blijft, is van het grootste belang, waarbij plannen al in gang zijn gezet om dit probleem aan te pakken tijdens de zomermaanden. Met proactieve maatregelen op hun plaats staat het podium klaar voor een nog opmerkelijker seizoen in het verschiet.

Terwijl Sierra Nevada Ski Resort weer afscheid neemt van nog een winter, blijft de geest van veerkracht en optimisme altijd aanwezig. Ondanks de obstakels die zijn ondervonden, schijnt de vastberadenheid om te overwinnen en te gedijen door, waarmee het podium wordt gezet voor een opwindende toekomst.

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram