Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

SPAANS TOERISME HOOPVOL OP RECORD BREKENDE PAASVAKANTIE

De toerismesector in Spanje is momenteel vol optimisme, omdat er naar verwachting tijdens de paasvakantie een recordaantal toeristen zal komen. Veel mensen zullen naar Spanje reizen om de paasvakantie door te brengen en het land te verkennen. Het ministerie van Toerisme heeft aangegeven dat er al een stijging is in reserveringen van accommodaties, vluchten en autoverhuur, wat een positief signaal is voor de sector. Het aantal toeristen dat naar Spanje komt tijdens de paasperiode zal naar verwachting het niveau van vóór 2019 overtreffen.

Veel toeristen zijn op zoek naar de zon, zee en stranden die Spanje te bieden heeft, terwijl anderen geïnteresseerd zijn in de cultuur en geschiedenis van het land. Populaire bestemmingen tijdens de paasvakantie zijn steden zoals Barcelona, Madrid, Malaga en Sevilla, vanwege de religieuze processies die daar worden gehouden. Deze tradities trekken veel mensen aan die geïnteresseerd zijn in de cultuur en geschiedenis van Spanje.

De toerismesector is een belangrijke economische motor voor Spanje en de hoop is dat de recordaantallen toeristen tijdens de paasperiode de sector een welkome boost zullen geven. De sector hoopt ook dat de goede resultaten zich zullen voortzetten gedurende het hele zomerseizoen. Spanje heeft veel te bieden aan toeristen, met prachtige stranden, historische steden, bruisende uitgaansgelegenheden en heerlijk eten en drinken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer mensen kiezen voor een vakantie in Spanje.

Al met al lijkt de toekomst er rooskleurig uit voor de toerismesector in Spanje, met recordaantallen toeristen die worden verwacht tijdens de paasperiode. Hopelijk zet deze trend zich voort gedurende het hele jaar, wat goed nieuws zou zijn voor de economie van het land.

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram