Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Spanje gaat de regels voor luchthavenbeveiliging versoepelen

Geavanceerde scanners

Spanje staat op het punt om de luchthavenervaring voor reizigers te verbeteren met geavanceerde scanners. De nieuwe technologie, die dit jaar wordt geïntroduceerd op Spaanse luchthavens, belooft een efficiëntere screening van vloeistoffen en elektronische apparaten zonder ongemak voor passagiers. Een opvallend kenmerk is de mogelijkheid om vloeistoffen te scannen zonder dat passagiers ze uit hun tassen moeten halen, waardoor het huidige ongemak van het scheiden van vloeistoffen wordt verminderd.

Naast vloeistoffen ook elektronische apparatuur

Daarnaast zullen de geavanceerde scanners elektronische apparaten zoals laptops en tablets efficiënt screenen zonder dat ze uit handbagage verwijderd hoeven te worden. Deze technologische doorbraak bespaart niet alleen tijd, maar verbetert ook de algehele efficiëntie van het beveiligingsproces. De beslissing van Spanje om in deze geavanceerde scanners te investeren getuigt van hun toewijding aan innovatie en het verbeteren van de reiservaring van passagiers.

Wereldwijde inspanningen om luchthavenbeveiliging te verbeteren

Deze ontwikkeling sluit aan bij wereldwijde inspanningen om luchthavenbeveiliging te verbeteren en past zich aan aan de veranderende behoeften van passagiers in een digitale tijd. Terwijl de nieuwe technologie wordt uitgerold, kunnen reizigers uitkijken naar een meer efficiënte, gemakkelijke en veilige ervaring op Spaanse luchthavens. De implementatie van geavanceerde scanners markeert een positieve stap in de richting van het transformeren van de luchthavenervaring, waarbij Spanje zich positioneert als een leider in moderne en reizigersvriendelijke luchtvaartfaciliteiten.

Meer Spanje nieuws, klik hier

(c) foto pixabay

logo casa
Onze Tips
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas CookCorendon Vliegvakanties en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram