Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Spannende FIS Snowboard Cross Wereldbeker 2024 in Sierra Nevada

Van 1 tot 3 maart staat Sierra Nevada centraal met twee evenementen van de FIS Snowboard Cross Wereldbeker (SBX). Deze locatie is, volgens de trend van de afgelopen jaren, uitgegroeid tot een prominente gastheer van het wereldwijde circuit van een van de meest spectaculaire disciplines van het snowboarden.

Intens Begin - Vrijdag 1 maart

De vrijdag begint vroeg met de inspectie van de piste voor de mannen om 09:30, gevolgd door trainingen en kwalificaties. De adrenaline stijgt wanneer de vrouwen 's middags het podium betreden. Om 18:00 biedt de bijeenkomst van teamafgevaardigden een ruimte voor strategieën en coördinatie in de Cine Telecabina.

Epische Strijd op Zaterdag 2 maart

Zaterdag belooft intense emoties met de inspectie van de piste en trainingen voor alle deelnemers. Het hoogtepunt komt met de finales voor zowel mannen als vrouwen vanaf 13:00. De prijsuitreiking aan de finish zal een hoogtepunt zijn, waarbij de behendigheid en toewijding van de atleten worden gevierd. De dag eindigt met een extra bijeenkomst van teamafgevaardigden en een openbare presentatie van de renners op de Plaza de Andalucía.

Spannende Afsluiting - Zondag 3 maart

De laatste dag van de FIS Snowboard Cross Wereldbeker biedt een intense dag die begint met de inspectie van de piste om 08:30. Trainingen en kwalificaties bereiden het terrein voor op de finales voor zowel mannen als vrouwen vanaf 11:30. De prijsuitreiking aan de finish vormt de perfecte afsluiting van dit opwindende evenement. En voor degenen die de viering willen voortzetten, belooft een feest aan de finish om 14:00 de Wereldbeker af te sluiten met een feestelijke en levendige sfeer.

Impact Buiten de Pistes

Dit evenement is niet alleen een sportwedstrijd, maar ook een kans voor Sierra Nevada om te schitteren als wereldwijde gastheer. De aanwezigheid van internationale teams, de schoonheid van het bergachtige landschap en de passie van de deelnemers dragen bij aan het vestigen van Sierra Nevada als een opvallende stop in het snowboardcircuit. Bovendien versterkt de connectie tussen atleten en fans zich door activiteiten zoals de openbare presentatie van renners, waardoor fans dichter bij hun snowboardhelden kunnen komen.

In conclusie belooft de FIS Snowboard Cross Wereldbeker 2024 in Sierra Nevada een onvergetelijk evenement te worden vol actie, emotie en hoogtepunten. Van de intensiteit van de kwalificaties tot de opwinding van de finales en het feest aan het einde, snowboardliefhebbers zijn verzekerd van een spektakel dat een blijvende indruk zal achterlaten. Sierra Nevada bevestigt opnieuw haar status als een wereldbestemming voor gepassioneerde snowboarders en als gastvrouw van evenementen die de sport naar nieuwe hoogten tillen.

Meer Spanje nieuws, klik hier

logo casa
Onze Tips
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas CookCorendon Vliegvakanties en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram