Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Spanning stijgt nu enige ijsbaan aan de Costa del Sol heropent na een onderbreking van drie jaar

Benalmádena, Costa del Sol - In een opwindende comeback heeft El Club de Hielo, de vermaarde ijsbaan aan de Costa del Sol, officieel haar deuren heropend na een onderbreking van drie jaar. De nieuw aangestelde exploitanten bereiden zich voor om de vreugde van het glijden over ijs opnieuw aan te wakkeren voor lokale gezinnen, groepen en toeristen.

De heropening van El Club de Hielo markeert een belangrijke mijlpaal voor de regio, waarbij de enige ijsbaan in heel Andalusië terugkeert. Dit nieuws heeft opwinding veroorzaakt onder bewoners en bezoekers en belooft een winterwonderland-ervaring midden in de zonnige kuststreek.

Nieuwe exploitanten, nieuwe start

De heropleving van El Club de Hielo komt onder leiding van gepassioneerde en ervaren exploitanten die vastbesloten zijn nieuw leven in dit geliefde entertainmentcentrum te blazen. Hun visie omvat niet alleen het aantrekken van toeristen die op zoek zijn naar een unieke ervaring, maar ook het bevorderen van een gevoel van gemeenschap onder de lokale bevolking.

"We zijn verheugd deel uit te maken van het erfgoed van El Club de Hielo en kijken ernaar uit om de vreugde van het schaatsen terug te brengen naar de mensen van Costa del Sol. Ons doel is om een gastvrije ruimte te creëren voor gezinnen, vrienden en individuen van alle leeftijden om samen te komen en te genieten van de magie van ijs," aldus de enthousiaste manager van de faciliteit.

Een toevluchtsoord voor winterliefhebbers

De heropening van de ijsbaan is een welkome afwisseling voor winterliefhebbers die op zoek zijn naar een pauze van de gebruikelijke door de zon overgoten activiteiten in de regio. El Club de Hielo biedt een verfrissende ontsnapping, waardoor bezoekers de winterse sfeer kunnen omarmen en kunnen genieten van de sensatie van glijden over een perfect onderhouden ijsoppervlak.

Met een scala aan geplande activiteiten, van openbare schaatssessies tot kunstschaatslessen en zelfs de mogelijkheid van ijshockeycompetities, hopen de exploitanten een divers publiek aan te trekken. Ze hopen dat de ijsbaan een ontmoetingsplaats wordt voor zowel ervaren schaatsers als beginners, waar een gevoel van camaraderie ontstaat onder degenen die een passie delen voor het ijs.

Aantrekken van lokale gezinnen en toeristen

Naast de nostalgie voor degenen die in het verleden de ijsbaan bezochten, streven de exploitanten ernaar nieuwe bezoekers uit de lokale gemeenschap aan te trekken. Speciale promoties en gezinsvriendelijke arrangementen zijn in ontwikkeling, bedoeld om de ijsbaan betaalbaar en plezierig te maken voor iedereen.

Ook wordt verwacht dat toeristen naar El Club de Hielo zullen komen en een unieke winteractiviteit aan hun Costa del Sol-ervaring zullen toevoegen. De heropening is perfect getimed voor het vakantieseizoen en biedt bezoekers een gedenkwaardige en onderscheidende manier om blijvende herinneringen te creëren onder de zonnige Spaanse lucht.

Vooruitblikkend

Terwijl de Zamboni over het glinsterende ijs glijdt en het geluid van schaatsen de lucht vult, staat El Club de Hielo symbool voor veerkracht en gemeenschapsgeest. De heropening van deze iconische ijsbaan getuigt van de blijvende aantrekkingskracht van winteractiviteiten op onverwachte locaties.

Of je nu een lokaal gezin bent dat op zoek is naar een weekenduitje, een groep vrienden die een nieuwe hobby zoekt, of een toerist die op zoek is naar een onvergetelijke ervaring, El Club de Hielo nodigt iedereen uit om deel te nemen aan de ijzige festiviteiten en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Het ijs is koud, maar de sfeer is warm, terwijl de enige ijsbaan aan de Costa del Sol haar deuren opent voor een seizoen vol vreugde, gelach en de magie van het glijden over ijs.

Meer Spanje nieuws, klik hier

(c) foto: www.visitacostadelsol.com

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram