Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Stupa of Karma Guen: een spiritueel toevluchtsoord in Vélez-Málaga

Verscholen te midden van het adembenemende landschap van Vélez-Málaga, in de Axarquía regio van Spanje, staat een baken van sereniteit en spiritualiteit bekend als de Stupa van Karma Guen. Deze boeddhistische tempel, hoog gelegen op Aldea Alta, verfraait niet alleen de omgeving met zijn betoverende aanwezigheid, maar biedt ook een unieke kans voor bezoekers om zich onder te dompelen in de leer van het boeddhisme en troost te vinden in zijn rustige sfeer.

Een Spirituele Oase

De Stupa van Karma Guen is meer dan alleen een fysieke structuur; het belichaamt de essentie van de boeddhistische filosofie en principes. Deze spirituele oase dient als een plek van meditatie, reflectie en verbinding met het innerlijke zelf. Als bezoekers de stupa naderen, worden ze begroet door een gevoel van vrede dat de lucht doordringt, hen uitnodigt om de zorgen van de buitenwereld achter te laten en een moment van stilte en mindfulness te omarmen.

Architectonische Elegantie

Het architectonische ontwerp van de stupa getuigt van het intricate vakmanschap en de toewijding die in de creatie ervan zijn gestoken. Een stupa is een heilige structuur in het boeddhisme, die de verlichte geest van de Boeddha symboliseert. De Stupa van Karma Guen is een prachtig voorbeeld van deze architectonische vorm, gekenmerkt door zijn gelaagde structuur en zorgvuldig versierde details. Zijn aanwezigheid staat symbool voor het pad naar verlichting en herinnert aan de onderlinge verbondenheid van alle levende wezens.

Onderwijs en Retraites

Naast zijn fysieke schoonheid dient de Stupa van Karma Guen als een centrum voor leren en spirituele groei. De tempel biedt verschillende lessen, workshops en retraites aan die diep ingaan op de leer van het boeddhisme, meditatiepraktijken en het cultiveren van innerlijke vrede. Bezoekers hebben de mogelijkheid om in contact te komen met ervaren beoefenaars en leraren die hen begeleiden op een reis van zelfontdekking en persoonlijke transformatie.

Schilderachtige Omgeving

De locatie van de tempel nabij het schilderachtige uitkijkpunt van Torre de Atalaya voegt toe aan zijn aantrekkingskracht. Het panoramische uitzicht vanaf dit punt biedt een adembenemend panorama van de regio Axarquía, met glooiende heuvels, weelderige vegetatie en de schitterende Middellandse Zee in de verte. Deze natuurlijke schoonheid creëert een ideale omgeving voor contemplatie en introspectie, waardoor bezoekers contact kunnen maken met zowel de spirituele als de natuurlijke wereld.

Culturele Harmonie

De Stupa van Karma Guen is een bewijs van de culturele harmonie die kan worden bereikt door spirituele verkenning. Ondanks zijn boeddhistische oorsprong verwelkomt de tempel individuen uit alle lagen van het leven, nodigt hen uit om te leren, te mediteren en eenheid te ervaren door diversiteit. Het herinnert eraan dat het nastreven van innerlijke vrede religieuze grenzen overstijgt en een gevoel van gedeelde menselijkheid bevordert.

De Stupa van Karma Guen is meer dan alleen een tempel; het is een toevluchtsoord voor degenen die op zoek zijn naar spirituele verrijking en een diepere verbinding met zichzelf en de wereld om hen heen. Met zijn prachtige architectuur, serene sfeer en de mogelijkheid voor persoonlijke groei, biedt deze boeddhistische stupa een plek van rust en zelfontdekking. Of je nu een toegewijde boeddhistische beoefenaar bent of gewoon een nieuwsgierige zoeker, de Stupa van Karma Guen nodigt je uit om op een reis van innerlijke verkenning en transformatie te gaan te midden van de schoonheid van het landschap van Vélez-Málaga.
Meer Spanje nieuws, klik hier

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram