Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

TORREMOLINOS VIERT MORGEN DE DAG VAN DE FIETS EN SKATEBOARD MET DE 33E EDITIE OP ZONDAG 7 MEI

Torremolinos, een populaire kustplaats in het zuiden van Spanje, viert op zondag 7 mei de Dag van de Fiets en Skateboard. Dit wordt de 33e editie van het evenement, dat georganiseerd wordt door de gemeenteraad om milieuvriendelijk vervoer en een gezonde levensstijl te promoten.

Het evenement begint om 10:00 uur en vindt plaats in het gemeentelijke sportcentrum. Deelnemers kunnen zich gratis registreren en kiezen om te fietsen of skaten langs een aangewezen route die door verschillende delen van de stad gaat.

Het evenement is open voor mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus, en het is een geweldige kans voor families en vrienden om samen een leuke dag te hebben. Naast de rit zullen er gedurende de dag verschillende activiteiten en spellen georganiseerd worden, waaronder muzikale optredens, gezichtsschilderingen en ander gezinsvriendelijk entertainment.

De gemeenteraad hoopt dat het evenement het bewustzijn zal vergroten over de voordelen van fietsen en skaten als middel van vervoer, evenals het bevorderen van een gezonde en actieve levensstijl. Torremolinos heeft de afgelopen jaren actief milieuvriendelijk vervoer gepromoot, en evenementen zoals deze zijn een belangrijk onderdeel van hun inspanningen om meer mensen aan te moedigen om fietsen en skates te gebruiken in plaats van auto's.

Het evenement maakt ook deel uit van een bredere initiatief in Spanje om duurzaam vervoer te bevorderen en de uitstoot van koolstof te verminderen. Het land heeft geïnvesteerd in fietspaden en voetgangersgebieden, en het gebruik van elektrische fietsen en scooters neemt toe in grote steden.

Al met al biedt de Dag van de Fiets en Skateboard in Torremolinos een geweldige kans voor mensen om samen te komen, te genieten van de buitenlucht en een gezondere en duurzamere manier van leven te promoten.
Meer Spanje nieuws, klik hier

Foto door Cristiana Raluca: https://www.pexels.com/nl-nl/foto/witte-fiets-verkeersbord-686230/

logo casa
Onze Tips
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas CookCorendon Vliegvakanties en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram