Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

ZOMERTICKETS VOOR 'S WERELDS GEVAARLIJKSTE PAD 'CAMINITO DEL REY' IN MALAGA, NU BESCHIKBAAR

De Caminito del Rey, gelegen in de provincie Malaga in Zuid-Spanje, is een wereldberoemd wandelpad dat zich langs een smalle kloof slingert, op een hoogte van 100 meter boven de grond. Het pad, dat meer dan een decennium gesloten was vanwege veiligheidsproblemen, heropende in 2015 na uitgebreide renovaties.

Vaak aangeduid als het "gevaarlijkste pad ter wereld", trekt de Caminito del Rey jaarlijks duizenden bezoekers die komen om te genieten van het adembenemende uitzicht en de opwindende hoogtes. Het pad is ongeveer 7,7 kilometer lang en duurt ongeveer 4-5 uur om te voltooien.

Tickets voor de Caminito del Rey gaan doorgaans enkele maanden van tevoren in de verkoop, waarbij de zomermaanden de drukste periode voor bezoekers zijn. Het wordt aanbevolen dat bezoekers hun tickets vroeg boeken om beschikbaarheid te garanderen, aangezien het pad een beperkte capaciteit heeft.

Bezoekers zijn verplicht helmen en harnassen te dragen tijdens het wandelen van het pad, en er wordt een gids geleverd om de veiligheid te waarborgen en informatie te verstrekken over de geschiedenis en geologie van het gebied.

Ondanks zijn reputatie als gevaarlijk pad, is de Caminito del Rey een populaire bestemming geworden voor avontuurzoekers en natuurliefhebbers, met prachtige uitzichten op het Andalusische landschap en een onvergetelijke ervaring.
Meer Spanje nieuws, klik hier

foto: (c) Johny Franssens

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram