VIVA España

Lake Viñuela, Viñuela, Los Romanes, Alcaucin... Schitterende landschappen en gezellige dorpjes in de Axarquía.

word lid van onze community en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen

VIVA Spanje, 
Vakantie in Spanje is
Genieten, genieten en nog eens genieten... 

Genieten van de heerlijke zon, stranden, natuur, culturele steden en pittoreske witte dorpjes.

Andalusië gelegen aan het zuidelijkste punt Europa tegen Afrika aan is het ontmoetingspunt van de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee, het is door de eeuwen heen begeerd door talloze culturen sinds het begin van de geschiedenis en zelfs lang daarvoor. Het Andalusische grondgebied vertegenwoordigt 17,3% van Spanje, met een oppervlakte van 87.268 km2 en een grotere omvang dan landen als België, Nederland, Denemarken, Oostenrijk of Zwitserland. De diversiteit aan landschappen varieert van de warme vallei van de Guadalquivir tot de lommerrijke bergketens, door vulkanische landschappen zoals de Tabernas-woestijn of die van de witte toppen van de Sierra Nevada. De Andalusische rivier, de Guadalquivir, is een bron van leven in zijn dwarsdoorsnede van Andalusisch grondgebied.
De Andalusische kustlijn, met een lengte van bijna 900 km, herbergt een groot aantal steden en stranden waar iedereen die ze bezoekt in de smaak valt.

Costa del Sol

De Costa del Sol is meer dan alleen maar het land met de prachtige stranden maar heeft ook zeker veel te bieden op vlak van natuur en cultuur. Even landinwaarts weg van de costa  strekt de Axarquia zich uit met prachtige natuur  waar het heerlijk wandelen en fietsen is en pittoreske witte bergdorpjes en culturele steden zoals Granada, Cordoba, Sevilla, Ronda, Antequera....  Centraal gelegen in de Axarquia bevindt zich Casa VIVAndalusia, dus de ideale uitvalsbasis voor citytrips, standbezoek en golfen. Op onze lectuurpagina hebben we een aantal boeken voor je uitgezocht die zeker de moeite zijn om door te nemen als je een verblijf in onze casa plant. Ook is het handig om met te plaatselijke bevolking te communiceren. Tips en kernwoorden/zinnen vind je hier.

Zin in een uitstapje?

Ook gefascineerd door Andalusië? Verneem er meer over via onze social media kanalen.

Vakantie onder de Spaanse zon in het beste klimaat van Europa.

ADRES

Urbanización
Pueblo Ana Maria fase 2, 40,
29713 Viñuela, Málaga, Spanje
GPS: 36.8687951058, -4.18167829339

tel:+32479444285