Water pretpark Aquavelis

Waterpret voor groot en klein

Aquavelis

Water Park


Aquavelis waterpark is een waterpark gelegen in de stad Torre del Mar, in de provincie Málaga, Spanje. Het park staat bekend om zijn grote aanbod aan waterattracties en attracties, die geschikt zijn voor bezoekers van alle leeftijden. Enkele van de belangrijkste attracties in het waterpark Aquavelis zijn:
  • Waterglijbanen: Het park heeft een breed scala aan waterglijbanen, waaronder speedglijbanen, buisglijbanen en glijbanen met meerdere banen.
  • Golfslagbad: Het park heeft een groot golfslagbad waar bezoekers kunnen genieten van het gevoel op de golven te rijden.
  • Kindergedeelte: Het park heeft een speciaal gedeelte voor kinderen, met kleinere waterglijbanen en een ondiep zwembad dat perfect is voor jongere bezoekers.
  • Lazy river: Het park heeft een lazy river waar bezoekers op binnenbanden kunnen drijven en ontspannen.
  • Swim-up bar: Het park beschikt over een swim-up bar waar bezoekers kunnen genieten van een drankje terwijl ze afkoelen in het water.
  • ligbedden en parasols.
Het waterpark Aquavelis biedt ook een verscheidenheid aan diensten, zoals een restaurant, een verkoopruimte, kleedkamers en douches. Het park is geopend tijdens het zomerseizoen, meestal van juni tot september, en is een populaire bestemming voor gezinnen en mensen die op zoek zijn naar een leuke en opwindende manier om af te koelen tijdens de hete Spaanse zomers.

website
Calle Ruta del Pomelo S/N, Urbanización El Tomillar,
Torre del Mar, Málaga, Spain
+34 952 54 27 58 – +34 952 54 27 62


Vakantie onder de Spaanse zon in het beste klimaat van Europa.

ADRES

Urbanización
Pueblo Ana Maria fase 2, 40,
29713 Viñuela, Málaga, Spanje
GPS: 36.8687951058, -4.18167829339

+32 (0)474 97 97 12