Antonio Banderas Plaatst Oproep voor Audities in CaixaBank Soho Theater voor Broadway Musicals

De in Malaga geboren acteur en regisseur Antonio Banderas bereidt zich voor op twee opwindende Broadway-musicalproducties in zijn CaixaBank Soho-theater in Malaga, met nog steeds kansen voor aspirant-artiesten. Banderas, bekend om zijn uitgebreide filmcarrière en passie voor theater, zal They're Playing our Song en Gypsy regisseren, en zo de magie van Broadway naar de levendige Spaanse stad brengen.

They're Playing our Song
De eerste productie die het Soho-podium zal betreden, is de romantische komedie "They're Playing our Song", gepland om te openen in juni. Hoewel de hoofdrolspelers, vertolkt door Miquel Fernández en María Adamuz, al zijn gecast, zijn er nog openingen voor ondersteunende rollen. Banderas is op zoek naar acteurs, zangers en dansers met sterke jazz- en tapdansvaardigheden om auditie te doen in Madrid op 27 februari.

Te vervullen rollen zijn onder meer covers voor de hoofdpersonages, tekstschrijver Sonia Walsk en componist Vernon Gersch, evenals zes andere personages (drie alter ego's voor elk van de protagonisten). De ideale kandidaten moeten acteervaardigheden bezitten, een sopraan- of mezzosopraanstem hebben, en een tenor of bariton met een falsetto-register. Komisch acteren, veelzijdigheid, uitstekend zingen en bekwaam dansen zijn essentiële eigenschappen voor sollicitanten. De repetities worden verwacht te beginnen op 15 april 2024 in het CaixaBank Soho-theater.

Gypsy
Na de eerste theaterstuk "They're Playing our Song" komt het theater opnieuw tot leven in oktober met de productie van "Gypsy". Met Marta Ribera in de hoofdrol en Lydia Fairén in de cast, belooft deze musical een meeslepende ervaring te worden voor het publiek. Net als bij de vorige productie is Banderas op zoek naar 27 acteurs, zangers en dansers om de cast aan te vullen, met audities die beginnen na de zomer.

De hoofdpersoon, Rose, is al gecast, maar het castingproces zal getalenteerde individuen selecteren voor andere sleutelrollen. Degenen die auditie doen voor "Gypsy" kunnen verwachten dat de repetities beginnen na de zomermaanden.

Aspirant-artiesten die geïnteresseerd zijn om deel uit te maken van deze spectaculaire producties worden aangemoedigd om hun interesse te registreren via de website van het CaixaBank Soho-theater vóór de deadline op 14 januari. Deze oproep voor audities biedt niet alleen een unieke kans om te werken onder leiding van Antonio Banderas, maar ook een kans om deel uit te maken van de bloeiende theaterscene in Malaga.

Tot slot draagt het CaixaBank Soho-theater, onder leiding van Antonio Banderas, blijvend bij aan de culturele rijkdom van Malaga door de magie van Broadway naar het podium van de stad te brengen. Aspirant-talenten krijgen nu de kans om deel uit te maken van de cast van deze iconische musicals en deel te nemen aan het theatrale erfgoed dat wordt gecreëerd in dit Spaanse culturele centrum.

Meer Spanje nieuws, klik hier