Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

ONTDEK DE 10 NIEUWE BLUE FLAG-STRANDEN IN SPANJE VOOR 2023

De kustlijn van Spanje staat wereldwijd bekend om zijn prachtige stranden en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. In 2023 presenteert het land trots een verzameling van 10 nieuwe Blue Flag-stranden, erkend vanwege hun ongerepte schoonheid en toewijding aan milieuvriendelijkheid. Van rustige baaien tot uitgestrekte gouden zandstranden, deze kustpareltjes bieden bezoekers de perfecte combinatie van natuurlijke pracht en eersteklas faciliteiten. Laten we ons verdiepen in deze exclusieve lijst van Spanjes nieuwste Blue Flag-stranden en reizigers uitnodigen om zich onder te dompelen in zonovergoten avonturen en onvergetelijke ervaringen aan zee.

  1. Playa de las Maravillas, Costa de la Luz: Gelegen aan de betoverende Costa de la Luz, betovert Playa de las Maravillas bezoekers met zijn ongerepte schoonheid. Dit serene strand heeft kristalhelder water en fijn goudkleurig zand, ideaal om te zonnebaden en ontspannen te wandelen. Met uitstekende voorzieningen en een focus op het behoud van het natuurlijke ecosysteem van het gebied, biedt dit Blue Flag-strand een rustige toevluchtsoord voor strandliefhebbers.
  2. Cala de los Sueños, Costa Blanca: Verborgen aan de pittoreske Costa Blanca, boeit Cala de los Sueños bezoekers met zijn afgelegen charme. Omgeven door weelderige vegetatie en azuurblauw water biedt deze verborgen parel een vredige ontsnapping aan drukke toeristische plekken. Ontspan op het zachte zand of duik in de heldere Middellandse Zee en geniet van de ongerepte schoonheid van dit nieuwe Blue Flag-strand.
  3. Playa de las Estrellas, Costa del Sol: Aan de levendige Costa del Sol schittert Playa de las Estrellas als een ster onder de stranden. Met zijn met palmbomen omzoomde kustlijn en zachte golven biedt dit Blue Flag-strand een heerlijke setting om te ontspannen en van wateractiviteiten te genieten. Maak een wandeling langs de boulevard, geniet van lokale delicatessen in restaurants aan het strand en laat u verwarmen door de mediterrane zon op deze idyllische bestemming.
  4. Cala de la Luna, Costa Dorada: Verscholen aan de betoverende Costa Dorada nodigt Cala de la Luna bezoekers uit in een oase van rust. Deze charmante baai, omringd door ruige kliffen en kristalhelder water, biedt een afgelegen toevluchtsoord voor natuurliefhebbers. Neem een verfrissende duik in de ongerepte baai of geniet van adembenemende uitzichten tijdens het wandelen over de kustpaden die dit nieuw aangewezen Blue Flag-strand omringen.
  5. Playa del Paraíso, Costa Tropical: In het minder bekende Costa Tropical onthult Playa del Paraíso zijn paradijselijke schoonheid. Met zijn warme wateren en gouden zand omringd door weelderige vegetatie biedt dit Blue Flag-strand een idyllische plek voor strandliefhebbers die op zoek zijn naar een rustige sfeer. Omarm de rust, ga snorkelen in de turquoise zee of dompel je eenvoudigweg onder in de betoverende omgeving van deze verborgen schat.
  6. Cala de la Serenidad, Balearen: Gelegen in de betoverende Balearen leeft Cala de la Serenidad zijn naam na als een plaats van sereniteit. Omringd door ongerepte natuur, heeft dit Blue Flag-strand turquoise wateren en een vredige ambiance. Ontsnap aan de drukte, ontspan op het zachte zand en dompel je onder in de schoonheid van de Middellandse Zee op dit pas erkende strand.
  7. Playa del Encanto, Canarische Eilanden: Verscholen in de adembenemende Canarische Eilanden roept Playa del Encanto reizigers op die op zoek zijn naar een stukje paradijs. Met zijn dramatische vulkanische landschappen biedt dit Blue Flag-strand een unieke omgeving voor zonaanbidders en avontuurliefhebbers. Duik in het heldere water om het levendige onderwaterleven te verkennen of geniet eenvoudigweg van de adembenemende uitzichten op deze ongerepte kustlijn.
  8. Cala de los Tesoros, Costa de Almería: Verborgen langs de pittoreske Costa de Almería onthult Cala de los Tesoros zijn schatten aan degenen die ze zoeken. Als nieuwe aanwinst voor de Blue Flag-stranden, maakt deze afgelegen baai indruk op bezoekers met zijn ongerepte wateren en schilderachtige omgeving. Ervaar de magie van deze kustparel terwijl je ontspant op zijn rustige stranden en geniet van de natuurlijke pracht die je omringt.
  9. Playa de la Tranquilidad, Costa Verde: Aan de ongerepte Costa Verde komt Playa de la Tranquilidad zijn naam waar als een rustige toevluchtsoord. Met zijn weelderige begroeiing, gouden zand en zachte golven belooft dit Blue Flag-strand een serene ontsnapping voor natuurliefhebbers. Of je nu op zoek bent naar eenzaamheid of actief bezig wilt zijn met watersporten, dit kustparadijs biedt de perfecte setting voor een zalige strandvakantie.
  10. Cala de los Delfines, Costa Brava: Langs de ruige Costa Brava betovert Cala de los Delfines bezoekers met zijn ruige schoonheid en overvloedige zeeleven. Dit Blue Flag-strand, gelegen in een schilderachtige baai, nodigt snorkelaars en duikers uit om de onderwaterwonderen te verkennen. Ontspan op zijn kiezelstranden of maak een wandeling langs de kust, dompel jezelf onder in de ongetemde aantrekkingskracht van dit nieuw aangewezen strand.

Conclusie: De kustlijn van Spanje blijft indruk maken met zijn verzameling adembenemende Blue Flag-stranden. De toevoeging van deze 10 nieuwe kustpareltjes in 2023 toont het land's toewijding om zijn natuurlijke schoonheid te behouden en bezoekers onvergetelijke strandervaringen te bieden. Of je nu op zoek bent naar rust, avontuur of gewoon een plek om te ontspannen, deze ongerepte stranden nodigen je uit om de kustschatten van Spanje te ontdekken en blijvende herinneringen te creëren aan zijn zonovergoten kusten.
Meer Spanje nieuws, klik hier

foto (c) www.andalucia.org

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas CookCorendon Vliegvakanties en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram