Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

ONTDEK DE TOP 7 ROOFTOP BARS IN MALAGA

Malaga, een bruisende stad aan de zuidelijke kust van Spanje, staat niet alleen bekend om zijn rijke geschiedenis en prachtige stranden, maar ook om zijn ongelooflijke rooftop bars. Of je nu op zoek bent naar adembenemende uitzichten, gezellige sferen of trendy vibes, Malaga heeft voor elke liefhebber van rooftop bars iets te bieden. Hier zijn de top 7 rooftop bars in Malaga die je zeker moet bezoeken tijdens je bezoek:

Hotel AC Marriott

Het hoogst gelegen dakterras is het terras van het AC Marriott Malaga hotel. Hier kunnen gasten genieten van een unieke en ontspannen sfeer. Met adembenemend uitzicht op de stad, kunnen gasten ontspannen terwijl ze genieten van verfrissende drankjes en heerlijke gerechten. Of je nu wilt socializen met vrienden of gewoon wilt genieten van de schilderachtige omgeving, de rooftop bar van het hotel biedt de perfecte setting voor een onvergetelijke ervaring in Malaga.

Oasis Hostel

Oasis Hostel is een levendige en bruisende accommodatieoptie gelegen in het hart van Malaga, Spanje. Dit hostel valt op door zijn fantastische dakterras/ loungebar, dat adembenemend uitzicht biedt op de stad. De dakterrasbar creëert een ontspannen en sociale sfeer waar gasten kunnen ontspannen, genieten van verfrissende drankjes en in contact kunnen komen met andere reizigers.

El Corte Inglés Gourmet Experience

Het El Corte Inglés Gourmet Experience is een dakterras en bar gelegen bij het warenhuis El Corte Inglés in Malaga, Spanje. Het maakt deel uit van de Gourmet Experience, wat een unieke eet- en winkelervaring biedt.
Het dakterras biedt een adembenemend panoramisch uitzicht op de stad en een ontspannen sfeer waar bezoekers van kunnen genieten. De bar biedt een ruime selectie aan drankjes, waaronder verfrissende cocktails, goede wijnen en speciale koffiesoorten.

Terraza San Juan

Terraza San Juan gelegen nabij de Kerk van San Juan. Met een adembenemend uitzicht op de stad biedt het de perfecte plek om te ontspannen en te genieten. Of je nu wilt ontspannen met een verfrissend drankje of wilt genieten van heerlijk eten, deze dakterrasbar biedt een levendige sfeer en een breed scala aan mogelijkheden. Van cocktails tot lokale specialiteiten, Terraza San Juan Malaga is een populaire bestemming voor zowel de lokale bevolking als toeristen die op zoek zijn naar een plezierige tijd in de prachtige stad Malaga.

Chinitas Hostel


Chinitas Hostel in Malaga biedt een charmant dakterras in 2 verdiepen met aparte bars. Deze heerlijke accommodatie biedt een perfecte plek voor gasten om te ontspannen en te genieten van een panoramisch uitzicht over de stad terwijl ze genieten van verfrissende drankjes. Met een gezellige en uitnodigende sfeer is het dakterras/bar van Chinitas Hostel een ideale plek om tot rust te komen na een dagje sightseeing in Malaga. Of je nu wilt genieten van de zon, socializen met medereizigers of gewoon een vredige avond onder de sterren wilt doorbrengen, deze dakterras-oase biedt een onvergetelijke ervaring voor gasten.

Hotel Room Mate Valeria

Hotel Room Mate Valeria in de buurt van Plaza de Marina biedt een dakterras/bar met prachtig uitzicht op de haven en Paseo del Parque. Gasten kunnen genieten van een unieke ervaring van ontspanning en sociale interactie in deze prachtige buitenruimte. Of het nu gaat om het genieten van verfrissende cocktails, een maaltijd of simpelweg te genieten van de zon, het dakterras/bar biedt een levendige en uitnodigende sfeer. Met zijn ideale locatie en adembenemend uitzicht is het dakterras/bar van Hotel Room Mate Valeria de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de schoonheid van Malaga.

Hotel Room Mate Larios

Het Hotel Room Mate Larios in Calle Larios beschikt over een stijlvol dakterras/bar. Deze dakterrasruimte biedt een heerlijke omgeving waar gasten kunnen ontspannen en genieten van panoramisch uitzicht op de stad. Met een eigentijds ontwerp en comfortabele zitplaatsen biedt het de perfecte plek om te ontspannen, socializen en te genieten van verfrissende drankjes of cocktails.

Bij een bezoek aan Malaga is het zeker de moeite waard om deze top 7 rooftop bars te verkennen. Elke bar biedt een unieke ervaring en de mogelijkheid om de stad vanuit een ander perspectief te bewonderen. Of je nu op zoek bent naar panoramische uitzichten, gezellige plekjes of trendy vibes, deze rooftop-bestemmingen zullen zeker een blijvende indruk achterlaten. Dus pak een drankje, geniet van de sfeer en bewonder het adembenemende uitzicht dat Malaga te bieden heeft. 

Proost!

Meer Spanje nieuws, klik hier

foto (c)  Oasis Hostel

logo casa
Onze Tips
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas CookCorendon Vliegvakanties en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram