Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

Espigón Puerto Caleta de Vélez

Waar de zee fluistert en avonturen aanmeren.

"Het hart van Puerto Caleta de Vélez weerspiegelt de eeuwige dans van de zee en de zon. Waar de warme golven fluisteren over verhalen van avontuur en de zonsondergangen schilderijen van sereniteit creëren. In deze haven van schoonheid en geschiedenis, vindt elke golf een verhaal en elke zonnestraal een moment van betovering."

Puerto Caleta de Vélez

De Caleta de Vélez jachthaven bevindt zich aan de kust van Vélez Málaga.  Omdat het gebied rond de haven een populaire toeristische bestemming is, kunt u genieten van een buitengewone boulevard met hotels, nachtclubs en recreatiecentra.

Net als de prachtige jachthaven biedt de omgeving een schilderachtig decor voor bezoekers die op zoek zijn naar ontspanning en vermaak. Maar het is niet alleen de adembenemende omgeving die deze locatie aantrekkelijk maakt; de jachthaven zelf is uitgerust met moderne voorzieningen en faciliteiten.

Omdat de Caleta de Vélez marina strategisch is gelegen aan de Middellandse Zee, vormt het een ideale uitvalsbasis voor zeeliefhebbers en watersporters.

Coördinaten van de Morro del Dique Latitude 36º 44' 47,71'' N en Longitude 4º 4' 15,21'' W, met een groen licht als baken op de nautische kaart D-455.

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram