Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Canillas de Aceituno: Award for Active Tourism 2024 by Pueblos Mágicos de España

In het pittoreske Axarquía in de provincie Málaga is Canillas de Aceituno bekroond met de begeerde Award for Active Tourism 2024, een erkenning toegekend door Pueblos Mágicos de España. Deze prestigieuze prijs benadrukt het uitzonderlijke engagement van Canillas de Aceituno voor de bevordering van actief toerisme, waarbij zowel de schitterende natuurlijke omgeving als het streven naar duurzaamheid worden onderstreept, belichaamd in de majestueuze El Saltillo-brug.

Een Unieke Bestemming in de Axarquía

Canillas de Aceituno, bekend als een onmisbare parel in de regio Axarquía, heeft zich ontwikkeld tot een eersteklas toeristische bestemming. Dit charmante magische dorp heeft de harten veroverd van natuurliefhebbers en degenen die op zoek zijn naar authentieke ervaringen. Dankzij de strategische ligging fungeert het als de levendige poort naar het natuurpark Sierra Tejeda, Alhama y Almijara, en de indrukwekkende aanwezigheid van de Maroma, de hoogste piek, verleent het een unieke majesteit.

Toewijding aan Duurzaamheid en Natuur

De erkenning van Canillas de Aceituno is gebaseerd op hun opvallende toewijding aan duurzaamheid en het behoud van de natuurlijke omgeving. De El Saltillo-brug, die dient als een symbool van de betrokkenheid van de gemeenschap, getuigt van de harmonieuze verbinding tussen menselijke infrastructuur en de omliggende natuur. Naast een architectonisch wonder symboliseert deze brug de gastvrijheid van Canillas de Aceituno voor bezoekers en hun respect voor de natuurlijke rijkdom om hen heen.

Een Gastvrije en Authentieke Gemeenschap

Wat Canillas de Aceituno echt bijzonder maakt, gaat verder dan de indrukwekkende landschappen en opwindende activiteiten. Het is de warme gastvrijheid van de mensen en de authenticiteit van hun cultuur die een blijvende indruk achterlaten bij degenen die het geluk hebben dit unieke hoekje van de Axarquía te bezoeken. De lokale bevolking is toegewijd aan het delen van hun culturele rijkdom en liefde voor het land, waardoor een echte en verrijkende toeristische ervaring ontstaat.

Canillas de Aceituno, met zijn verdiende Award for Active Tourism 2024, onderscheidt zich als een baken van uitmuntendheid in de bevordering van duurzaam en actief toerisme. Deze erkenning viert niet alleen de prestaties uit het verleden van het dorp, maar dient ook als een wake-up call voor degenen die op zoek zijn naar bestemmingen die avontuur combineren met respect voor de natuur. Canillas de Aceituno toont zich als een rolmodel in het evenwicht tussen toeristische ontwikkeling en het behoud van zijn natuurlijk erfgoed, en bevestigt zich als een onmisbare bestemming voor reizigers die een authentieke band zoeken met de schoonheid en geschiedenis van de Axarquía.Meer Spanje nieuws, klik hier

bron: www.pueblosmagicos.es

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram