Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Costa del Sol's IJsroommaker Verdient Prestigieuze Titel in Italië

Juanma Guerrero van Sicilia Gelati benoemd tot Cavaliere del Gelato in Rome

In een zoete triomf voor de Costa del Sol heeft Juanma Guerrero, de trotse eigenaar van de beroemde ijssalon Sicilia Gelati in Torre del Mar, de prestigieuze titel van "Cavaliere del Gelato" in Rome behaald. Deze eervolle erkenning bevestigt het meesterschap van Guerrero in de kunst van het maken van verrukkelijke bevroren lekkernijen. Laten we ons verdiepen in het verhaal van deze opmerkelijke prestatie en de passie en toewijding vieren die hebben geleid tot deze belangrijke eer.

Een Bevroren Droom Onthuld in Torre del Mar

Langs de schilderachtige kusten van de Costa del Sol is Sicilia Gelati al lang een lokale parel, die de smaakpapillen verleidt met zijn scala aan weelderige ijsscheppingen. Juanma Guerrero, een visionair in de wereld van bevroren desserts, veranderde zijn droom in werkelijkheid toen hij deze ijssalon in Torre del Mar oprichtte. Door jaren van toewijding en innovatie tilde hij Sicilia Gelati naar een excellentieniveau dat zich uitstrekt buiten de kusten van Spanje.

De Reis naar Culinaire Erkenning in Rome

De reis om een Cavaliere del Gelato te worden, was niet rechtlijnig voor Juanma Guerrero. Het omvatte een combinatie van onwankelbare toewijding aan zijn ambacht en een meedogenloze zoektocht naar perfectie. Zijn toewijding aan het maken van uitzonderlijk ijs trok de aandacht van fijnproevers en liefhebbers, waarmee de weg werd vrijgemaakt voor een uitnodiging om zijn talenten te tonen op een internationaal podium in Rome.

Een Ridderlijke Eer voor Uitmuntendheid in IJs

De begeerde titel van Cavaliere del Gelato, vertaald als "Ridder van het IJs," is een symbool van de hoogste erkenning in de wereld van Italiaans ijsvakmanschap. In een groots ceremonie gehouden in het hart van Rome werd Juanma Guerrero officieel geridderd voor zijn opmerkelijke bijdragen aan de kunst en wetenschap van het maken van gelato. Deze onderscheiding eert niet alleen het individu, maar brengt ook hommage aan de culturele betekenis van gelato als een culinair meesterwerk.

Kenmerkende Creaties van Sicilia Gelati

Wat Sicilia Gelati onderscheidt van de rest, is niet alleen de erkenning van de eigenaar, maar ook het heerlijke scala aan smaken op het menu. Van klassieke Italiaanse favorieten zoals Stracciatella en Pistache tot inventieve mengsels geïnspireerd door lokale ingrediënten, vertelt elke bol een verhaal van vakmanschap en passie. Guerrero's toewijding aan het gebruik van hoogwaardige, verse ingrediënten is het handelsmerk van het succes van Sicilia Gelati.

Meer Spanje nieuws, klik hier

(c) foto: Sicilia Gelati

logo casa
Onze Tips
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas CookCorendon Vliegvakanties en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram