Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

DE MEEST RECENTE WESTERNFILM VAN PEDRO ALMODÓVAR IS NU TE ZIEN IN BIOSCOPEN

Pedro Almodóvar, de visionaire Spaanse regisseur, blijft filmliefhebbers boeien en verrassen met zijn nieuwste creatie. In zijn meest recente project, "Strange Way of Life," heeft Almodóvar een korte film gemaakt die zich afspeelt in het ruige landschap van de Tabernas-woestijn in Almería. Deze westerndrama-film beschikt over de talenten van bejubelde acteurs zoals Ethan Hawke en Pedro Pascal, en biedt een meeslepend verhaal dat al de aandacht heeft getrokken op het Filmfestival van Cannes.

"Strange Way of Life" draait om Silva, een man die te paard een reis door de woestijn onderneemt om Bitter Creek te bereiken. Zijn bestemming is de voordeur van Sheriff Jake, met wie hij een kwart eeuw geleden samenwerkte. Silva beweert dat hij op bezoek komt om weer in contact te komen met zijn jeugdvriend, en inderdaad, hun hereniging wordt gekenmerkt door vreugde en feestelijkheid. Echter, de volgende ochtend blijkt dat Sheriff Jake een andere reden heeft voor Silva's zware tocht, waarmee het idee dat hun ontmoeting louter gedreven wordt door nostalgie en kameraadschap wordt weggenomen.

De opnames voor dit meesterwerk van middellange lengte vonden afgelopen zomer plaats in het dorp dat Sergio Leone vijftig jaar geleden heeft gebouwd voor zijn iconische dollartrilogie met Clint Eastwood. Als eerbetoon aan het culturele erfgoed rondom het project heeft Almodóvar ervoor gekozen om te verwijzen naar het bekende fado-lied van Amalia Rodrigues in de titel van de film. De songtekst van het lied roept een aangrijpende boodschap op, waarin wordt gesuggereerd dat er geen vreemdere manier van leven is dan een leven waarin we onze ware verlangens ontkennen.

Sinds de première op het Filmfestival van Cannes heeft "Strange Way of Life" het publiek betoverd en is de film vanaf 26 mei te zien in bioscopen. Terwijl Almodóvar blijft streven naar artistieke grenzen, belooft zijn nieuwste werk kijkers onder te dompelen in een meeslepende westernervaring, tot leven gebracht door een fantastische cast en de ongeëvenaarde creatieve visie van de regisseur.
Meer Spanje nieuws, klik hier

foto (c) www.imdb.com

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram