Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Een Betoverende Tijdreis in Málaga's Museo Automovilistico y De la Moda

Een Unieke Ontmoeting tussen Auto's en Mode

In het hart van Málaga, op het terrein van de Antigua Tabacalera, bevindt zich het betoverende Museo Automovilistico y de la Moda. Hier smelten auto's en mode samen in een meeslepende dans van geschiedenis en stijl. Deze buitengewone tentoonstelling neemt bezoekers mee op een reis door de tijd, van het einde van de 19e eeuw tot aan vandaag, en biedt een diepgaande blik op de artistieke en historische evolutie.

Historische Pracht van de Antigua Tabacalera

Gelegen in de indrukwekkende omgeving van de Antigua Tabacalera, onthult het museum de historische pracht van deze voormalige tabaksfabriek. De tentoonstelling strekt zich uit over 13 thematische zalen, waar bijna honderd prachtig gerestaureerde klassieke voertuigen en meer dan 200 stukken haute couture schitteren. Het is een boeiende reis waar technologische evolutie en esthetiek samenkomen, waardoor bezoekers een diepere waardering krijgen voor zowel auto's als mode.

Een Ontmoeting met Iconische Automerken

In de fascinerende zalen schudden gerenommeerde automerken zoals Jaguar, Cadillac en Maserati elkaar de hand. Het museum is niet alleen een visueel paradijs voor bewonderaars van automobiele pracht, maar biedt ook een diepgaande blik op de technologische evolutie en esthetiek van deze iconische merken. Van de statige Cadillac-modellen tot de verfijnde elegantie van Jaguar, de collectie voert bezoekers mee op een meeslepende reis door de tijd.

Harmonie van Autogeschiedenis en Modepracht

Wat het museum werkelijk uniek maakt, is niet alleen de indrukwekkende autocollectie, maar ook de naadloze integratie van modegeschiedenis. Bezoekers staan oog in oog met indrukwekkende ontwerpen van modehuizen zoals Chanel, Dior en Yves Saint Laurent. Net als de auto's vertellen de couturestukken een verhaal van evolutie en tijdloze elegantie. Het is een harmonieuze samensmelting van twee kunstvormen die de bezoekers meeneemt op een betoverende reis door de geschiedenis.

Een Wereldwijd Ongeëvenaarde Tentoonstelling

Het Museo Automovilístico y de la Moda in Málaga biedt een wereldwijd ongeëvenaarde tentoonstelling. Hier schitteren prachtige auto's en haute couture naast elkaar in perfecte harmonie. Bezoekers worden ondergedompeld in een unieke ervaring die de grenzen van tijd en creativiteit overstijgt. Deze betoverende tijdreis is niet alleen een viering van auto's en mode, maar ook een ode aan de eeuwige elegantie die beide kunstvormen verbindt.

Meer Spanje nieuws, klik hier

(c) foto en meer info: https://museoautomovilmoda.com/

logo casa
Onze Tips
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas CookCorendon Vliegvakanties en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram