Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

IX Feria del Queso Popi Sabor a Málaga

Het stadsbestuur van Estepona kondigt aan dat de IX Feria del Queso Popi Sabor a Málaga zal plaatsvinden op Calle Terraza van 14 tot 17 december. Dit initiatief, gesteund door het stadsbestuur en de professionele ham snijder, José María Téllez 'Popi', wordt mede mogelijk gemaakt door de medewerking van de provincie Málaga, via het promotiemerk 'Sabor a Málaga'.

Deze beurs, die open zal zijn voor het publiek van 11:00 tot 21:00 uur, heeft tot doel de hoge kwaliteit en variëteit van kazen en zuivelproducten geproduceerd door de deelnemende bedrijven te promoten en te waarderen, waarvan 80% afkomstig is uit de provincie Málaga.

De aanwezigheid van 'Sabor a Málaga' tussen gourmetproducten van nationale en internationale herkomst draagt bij aan het versterken van het merk als kwaliteitsreferentie voor consumenten, en dit evenement dient ook als een promotietool voor de stad.

Bezoekers van de beurs krijgen opnieuw de gelegenheid om de verkooppunten van meer dan dertig producenten te ontdekken, die het publiek een groot aantal kazen en zuivelproducten zullen aanbieden. Hoewel kaas het sterproduct van de beurs zal zijn, zullen andere producten zoals wijn, olie, gedroogd fruit, olijven, ingemaakte producten of paté ook verkrijgbaar zijn bij de verkooppunten. Hierdoor wordt het evenement een ware gastronomische markt die hoopt op een groot verkoopvolume, aangezien het plaatsvindt tijdens het hoogtepunt van de kerstperiode.

Meer Spanje nieuws, klik hier

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram