Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Malaga Airport Bereidt Zich Voor op een Nieuw Record Zomerseizoen

Malaga Airport staat op het punt om opnieuw een recordzomer tegemoet te gaan, met een aanbod van 20 miljoen stoelen door de luchtvaartmaatschappijen en 11% meer vluchten dan vorig jaar. Dit hoogseizoen zal de Costa del Sol verbonden zijn met directe vluchten naar 136 bestemmingen over de hele wereld, met een uitgebreide versterking op belangrijke routes zoals die naar New York en andere naar het Midden-Oosten.


Meer Stoelen en Vluchten

De luchthaven van Malaga zal dit hoogseizoen zes extra routes aanbieden, waarmee non-stop vanaf de luchthaven van Malaga kan worden gevlogen. De luchtvaartmaatschappijen hebben een ongekende 20 miljoen stoelen gepland om van en naar de luchthaven van Malaga te vliegen, een stijging van 11% ten opzichte van de recordzomer van 2023. Er zullen in totaal 110.000 vluchten worden uitgevoerd, wat 11,4% meer is dan het vorige hoogseizoen.


Nationale en Internationale Aantrekkingskracht

De sterke groei wordt bepaald door de stevige inzet zowel op binnenlandse vluchten als op het internationale toneel. Het Verenigd Koninkrijk blijft de belangrijkste markt, met het hoogste aantal aangeboden stoelen, bijna 4,7 miljoen, en meer dan 24.500 vluchten.


Belangrijke Britse Markt

Het Verenigd Koninkrijk blijft het belangrijkste land dat verbonden is met de luchthaven van Malaga. De luchtvaartmaatschappijen hebben bijna 4,7 miljoen stoelen en meer dan 24.500 vluchten gepland tussen Malaga en het Verenigd Koninkrijk voor de periode vanaf zondag 31 maart. Londen blijft vooroplopen als de stad met de meeste stoelen en vluchten die door de luchtvaartmaatschappijen worden aangeboden.


Malaga Airport: Nieuwe Bestemmingen

Deze zomer zal Malaga dagelijks een vlucht naar New York hebben vanaf 2 mei. United Airlines zal een grote sprong maken op de Costa del Sol door zijn vluchtaanbod te verdrievoudigen na zijn eerste zomer waarin deze route werd geëxploiteerd. Daarnaast zal Qatar Airways zijn seizoensgebonden vluchten naar het Midden-Oosten permanent maken gedurende het hele jaar vanaf 31 maart.

Meer Spanje nieuws, klik hier

logo casa
Onze Tips
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas CookCorendon Vliegvakanties en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram