Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Ontdek de Traditionele Schoonheid van Comares in de Plaza de los Verdiales!

Ontdek de Traditionele Schoonheid van Comares in de Plaza de los Verdiales!

De Plaza de los Verdiales, vernoemd naar de beroemde folkloristische uitdrukking, is een eerbetoon aan de rijke culturele erfenis van Comares. Hier vind je een verzameling van plaquettes, afbeeldingen en een prachtig standbeeld dat gewijd is aan de traditionele dansen van de streek. Het is niet alleen een plaats van cultureel belang, maar biedt ook een schilderachtig uitzicht op een deel van het dorp, waardoor het een onmisbare stop is tijdens je bezoek aan Comares.

El Fiestero

Een van de meest opvallende kenmerken van de Plaza de los Verdiales is het monument genaamd "El Fiestero", gelegen in het centrum van de plaza. Dit levensgrote standbeeld toont een plaatselijke bewoner die de pandereta (tamboerijn) bespeelt in de karakteristieke houding van de verdiales zangstijl. Elk jaar wordt op deze plek het "Encuentro de Pandas de Verdiales" gehouden als onderdeel van het nationaal erkende festival, waarbij ook een proeverij van lokale producten wordt aangeboden.

De ontmoetingsplaats

De Plaza de los Verdiales, hoewel niet de grootste plaza van Comares, is ongetwijfeld een van de meest betekenisvolle. Het is een ontmoetingsplaats waar de lokale gemeenschap samenkomt om hun erfgoed te vieren en te koesteren. Of je nu geïnteresseerd bent in folklore, geschiedenis of gewoon op zoek bent naar een authentieke culturele ervaring, de Plaza de los Verdiales zal je zeker bekoren.

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas CookCorendon Vliegvakanties en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram