Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Plaza de España in Sevilla: Gratis Toegang Niet Meer Voor Toeristen

De Sevilliaanse gemeenteraad heeft plannen aangekondigd om de gratis toegang voor toeristen tot het iconische Plaza de España van de stad te sluiten en een toegangsprijs in rekening te brengen. Deze maatregel zal echter gratis blijven voor lokale inwoners geregistreerd in Sevilla en degenen die in de stad zijn geboren. Waarom? Omdat de gemeente gelooft dat het belangrijk is om de lokale gemeenschap te beschermen en te waarderen.

Opbrengsten worden gebruikt voor de conservatie en beveiliging

Opbrengsten van de toegangsprijs zullen worden gebruikt om de conservatie en beveiliging van het gebied te verbeteren. En om een ​​keramiekwerkplaatschool op te richten om het populaire monument te onderhouden. Net als het Plaza de España, dat werd gebouwd voor de Ibero-Amerikaanse tentoonstelling van 1929 door Aníbal González, is deze maatregel bedoeld om de cultuur en erfgoed van Sevilla te behouden en te bevorderen.

Een groot aantal instellingen

Op dit moment wordt het centrale gebouw van het plein bezet door een groot aantal instellingen, variërend van de overheidsdelegatie tot de vrijhandelszone. Evenals het ministerie van openbare werken en het algemeen secretariaat van penitentiaire inrichtingen. Maar? Maar het stadsbestuur heeft eigendom over de open ruimte van het plein, van de keramische banken die de provincies vertegenwoordigen tot de voorste balustrade, inclusief de waterweg en de laan van Isabel La Católica. Deze wijzigingen worden doorgevoerd om het beheer van het plein te verbeteren en het voor bezoekers aantrekkelijker te maken.

Besluit

De invoering van een toegangsprijs voor toeristen bij Plaza de España in Sevilla is een strategische stap van de gemeenteraad om de financiële middelen te genereren. Deze zijn nodig voor het behoud en de verbetering van dit historische monument. Het zal niet alleen helpen bij het waarborgen van de veiligheid en het behoud van het plein. Maar ook bij het bevorderen van culturele activiteiten, zoals de geplande keramiekworkshopschool.

Meer Spanje nieuws, klik hier

logo casa
Onze Tips
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas CookCorendon Vliegvakanties en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram