Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Villa Antiopa Romeins Museum in Rincón de la Victoria Ontvangt Prestigieuze Q voor Kwaliteit Certificaat

Het Villa Antiopa Romeins Museum in Rincón de la Victoria heeft opnieuw een mijlpaal bereikt door het Q voor Kwaliteit certificaat te ontvangen van het Spaanse Instituut voor Toeristische Kwaliteit (ICTE). Burgemeester van Rincón, Francisco Salado, uitte trots over deze erkenning en benadrukte dat het certificaat de toewijding van het museum aan het behoud, herstel en de versterking van historisch en cultureel erfgoed onderstreept. Opmerkelijk is dat deze eer komt slechts enkele dagen voor de eerste verjaardag van de opening van het museum voor het publiek.

Het Verleden Bewaren, Erkend voor Kwaliteit

Het Q voor Kwaliteit certificaat getuigt van de toewijding van het Villa Antiopa Romeins Museum om de hoogste normen te handhaven bij het behouden van zijn rijke historische en culturele erfgoed. De inspanningen van het museum op het gebied van behoud, herstel en versterking zijn erkend, waarmee het zijn status als een belangrijke culturele instelling niet alleen in Rincón de la Victoria, maar ook op nationaal niveau verstevigt.

Een Blik op het Oude Romeinse Leven

Het Villa Antiopa Romeins Museum biedt bezoekers een boeiende reis naar het oude Romeinse tijdperk, met tentoonstellingen en artefacten die de geschiedenis tot leven brengen. Van goed bewaarde relicten tot meeslepende displays biedt het museum een unieke en educatieve ervaring, waardoor het een must-visit bestemming is voor geschiedenisliefhebbers en nieuwsgierige geesten.

De Betekenis van het Q voor Kwaliteit Certificaat

Het ontvangen van het Q voor Kwaliteit certificaat van ICTE is een prestigieuze erkenning die de onwankelbare toewijding van het museum aan uitmuntendheid weerspiegelt. Deze erkenning gaat verder dan de fysieke artefacten en tentoonstellingen en benadrukt de algehele ervaring voor de bezoeker. Het onderstreept de zorgvuldige aandacht die wordt besteed aan het behoud van historische schatten en de bijdrage van het museum aan culturele verrijking.

Een Trots Mijlpaal

De verklaring van burgemeester Francisco Salado benadrukt het belang van deze onderscheiding, vooral omdat deze samenvalt met de eerste verjaardag van de opening van het museum voor het publiek. Het certificaat erkent niet alleen de prestaties van het afgelopen jaar, maar stelt ook normen voor toekomstige inspanningen in het behoud en de bevordering van cultureel erfgoed.

Een Jaar van Culturele Verrijking Vieren

Terwijl het Villa Antiopa Romeins Museum zijn eerste verjaardag viert, dient het Q voor Kwaliteit certificaat als een lof voor de inspanningen die zijn geïnvesteerd in de ontwikkeling van het museum en de positieve impact op de gemeenschap. Bezoekers kunnen een nog verrijkendere ervaring verwachten naarmate het museum evolueert en blijft bijdragen aan het culturele tapijt van Rincón de la Victoria.

Conclusie: Een Erkend Cultureel Juweel

Het ontvangen van het Q voor Kwaliteit certificaat is een moment van trots voor Rincón de la Victoria. Deze onderscheiding bevestigt de status van het museum als een erkend cultureel juweel en nodigt zowel de lokale bevolking als toeristen uit om de rijke geschiedenis te verkennen en waarderen die het zorgvuldig behoudt en presenteert. Bezoek het Villa Antiopa Romeins Museum voor een meeslepende reis door de tijd, waar kwaliteit en erfgoed samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren.

Meer Spanje Nieuws, klik hier

(c) foto en meer info: www.turismoenrincon.es

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram