Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Cirque du Soleil verrukt Spaans publiek met uitgebreide Alegría-tour

's Werelds grootste hedendaagse circusproducent voegt meer data toe in Malaga en kondigt tournee door heel Spanje aan

Cirque du Soleil, wereldwijd bekend als de grootste hedendaagse circusproducent, staat op het punt om het Spaanse publiek te betoveren met uitgebreide optredens van de betoverende productie Alegría. De iconische show, met een cast van 53 artiesten, heeft al meer dan 14 miljoen mensen wereldwijd betoverd en blijft een symbool van artistieke excellentie en innovatie.

Extra data in Malaga

Het Canadese bedrijf heeft besloten om zijn verblijf in Malaga te verlengen en meer data toe te voegen voor Alegría op het stadsplein. Het spektakel zal nu beschikbaar zijn voor het publiek vanaf 31 mei. Dit nieuws is opwindend voor fans die graag de adembenemende acrobatiek, schitterende kostuums en inspirerende optredens willen zien waar Cirque du Soleil bekend om staat.

Cirque du Soleil te bewonderen in heel Spanje

In een gedurfde zet is Cirque du Soleil van plan om verschillende steden in heel Spanje te vereren met de magie van Alegría gedurende het jaar. De tour begint in Barcelona op 20 maart, wat een spectaculaire start belooft voor het Spaanse deel van de reis. Vervolgens zal het circus spektakel doorgaan met het betoveren van het publiek in Alicante, waar optredens gepland zijn vanaf 16 juli.

Sevilla en Madrid

Sevilla staat als volgende op de lijst, waar Cirque du Soleil Alegría naar de stad brengt vanaf 28 september. De levendige energie en artistieke kracht van de show zullen vervolgens hun weg vinden naar de Spaanse hoofdstad, Madrid, vanaf 4 december. Met deze uitgebreide tournee wil Cirque du Soleil vreugde en verwondering verspreiden over het hele land en een breed publiek bereiken.

Kaartjes voor de extra data in Malaga zijn nu te koop

Kaartjes voor de extra data in Malaga zijn nu te koop, waardoor fans de kans krijgen om hun plekken te bemachtigen voor dit adembenemende spektakel. Of je nu een langdurige bewonderaar van Cirque du Soleil bent of een nieuwkomer in de magie van het hedendaagse circus, Alegría belooft een onvergetelijke ervaring vol acrobatische hoogstandjes, fantasierijk vertellen en visueel verbluffende optredens.

Terwijl Cirque du Soleil de grenzen van artistieke expressie blijft verleggen, bevestigen het verlengde verblijf in Malaga en de landelijke tournee door Spanje de toewijding van de circusgigant om wereldklasse entertainment naar publiek over de hele wereld te brengen. Bereid je voor om getransporteerd te worden naar een wereld van verwondering en betovering terwijl Alegría zijn magie ontvouwt aan de Costa en verder.

Meer Spanje nieuws, klik hier

(c) foto, tickets en meer info: Cirque du Soleil

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas CookCorendon Vliegvakanties en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram