Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Clásica Villa de Comares-rally 2024

Autoliefhebbers bereiden zich voor op een opwindend spektakel nu de Clásica Villa de Comares-rally terugkeert voor zijn vierde editie op zaterdag 24 februari. Dit langverwachte evenement, gehouden te midden van de schilderachtige bergwegen van de regio Axarquía, belooft een nostalgische reis door de autogeschiedenis. Met 57 vintage voertuigen die zich klaarmaken voor de uitdaging, toont de rally een gevarieerd assortiment klassiekers, die allemaal trots zijn op een erfgoed dat meer dan 25 jaar oud is.

Organisatoren hebben strenge maatregelen genomen

Liefhebbers uit heel Spanje komen samen om het boeiende spektakel te aanschouwen, terwijl iconische modellen zoals Minis, Seat 600s, VW Kevers, R8s, Alfa Romeos en Porsche 924s en 944s de hoofdrol spelen. Organisatoren hebben strenge maatregelen genomen om veiligheid en eerlijk spel te waarborgen, met GPS-systemen die de naleving van de voorgeschreven snelheidslimieten van 50 kilometer per uur controleren. 

Schilderachtige route die Los Montes de Málaga doorkruist

De rally is verdeeld in twee boeiende secties, die in totaal 245 kilometer beslaan en de charmante dorpen en steden van El Borge, Rincón de la Victoria en Colmenar omvatten, samen met de schilderachtige route die Los Montes de Málaga doorkruist. Zowel deelnemers als toeschouwers kunnen een dag vol adrenaline-gevulde opwinding en adembenemende landschappen verwachten terwijl deze vintage schatten de bochtige wegen met finesse en precisie navigeren.

De race begint om 10:45 uur, waarmee het podium wordt gezet voor een dag vol hoogwaardige sensatie en felle competitie. Naarmate de zon ondergaat op deze opwindende showcase van autovaardigheid, groeit de anticipatie voor de onthulling van de winnaars van de dag. Om 20:15 uur worden de langverwachte resultaten bekendgemaakt, resulterend in een grootscheepse presentatie van trofeeën om de kampioenen van de Clásica Villa de Comares-rally te eren. Voor degenen die meer details zoeken, inclusief rallytijden, eetgelegenheden in het dorp, routekaarten en aanvullende informatie, biedt een speciale website een uitgebreide gids om een onvergetelijke ervaring voor iedereen te garanderen.

meer info: https://clasicavilladecomares.wordpress.com/

Meer Spanje nieuws, klik hier

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram