Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Strandwachten op Oostelijke Kustlijn van Costa del Sol Tijdens Paasweekend

De kustplaatsen Vélez-Málaga en Nerja hebben aangekondigd dat ze tijdens het paasweekend strandwachten zullen inzetten op hun stranden, van Witte Donderdag (28 maart) tot en met Paaszondag (31 maart).

Vélez-Málaga

In Vélez-Málaga zal de service beschikbaar zijn op de stranden van Caleta, Torre del Mar, Almayate en Benajarafe van 12:00 tot 20:00 uur. Het team bestaat uit 23 professionals, waaronder een coördinator, een verpleegkundige, een chauffeur, een reddingsteam op jetski's en 18 strandwachten.

Nerja

Net als in Vélez-Málaga zullen in Nerja de stranden van Burriana en La Torrecilla een strandwachtenservice hebben gedurende het paasweekend, en tijdens de weekenden en feestdagen in april en mei. Naast vier strandwachten zal er ook een reddingsboot en een coördinator aanwezig zijn.

Ondanks de veiligheidsmaatregelen moeten strandbezoekers zich bewust zijn van de risico's die de zee met zich meebrengt. Het is belangrijk om altijd de aanwijzingen van de strandwachten op te volgen, omdat deze professionals getraind zijn om te reageren op noodsituaties.

Conclusie

Ter conclusie, voor degenen die van plan zijn om tijdens het paasweekend van de zon en zee te genieten aan de Costa del Sol, is het geruststellend om te weten dat strandwachten paraat staan om de veiligheid te waarborgen. Echter, zelfs met de aanwezigheid van strandwachten, moeten bezoekers verantwoordelijk blijven en voorzorgsmaatregelen nemen bij het betreden van de zee.

Meer Spanje nieuws, klik hier

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram