Maro

een kleine stad vlakbij Nerja

Maro

prachtige stranden, kristalhelder water

Maro is een kustgebied gelegen in de gemeente Nerja. Het is een populaire bestemming voor toeristen, bekend om zijn prachtige stranden, kristalhelder water en prachtige kliffen. Het gebied staat ook bekend om zijn natuurlijke schoonheid, met wandelpaden die een panoramisch uitzicht bieden op de Middellandse Zee en het omliggende platteland.

Maro heeft een verscheidenheid aan stranden, zoals Cala del Aceituno, Cala de la Torrecilla, Cala del Cable en Playa del Arenal. De stranden zijn populair om te zwemmen, zonnebaden en watersporten. Het gebied heeft ook een verscheidenheid aan restaurants en strandbars, waar bezoekers kunnen genieten van de traditionele Spaanse keuken en verfrissende drankjes.

Maro is ook een beschermd gebied en heeft verschillende natuurparken en reservaten, zoals het natuurpark van de kliffen van Maro-Cerro Gordo en de Paraje Natural de las Sierras de Tejeda, Almijara y Alhama. Deze parken bieden een verscheidenheid aan buitenactiviteiten, zoals wandelen, vogels kijken en bergbeklimmen.

Over het algemeen is Maro een prachtig gebied dat bezoekers de kans biedt om te ontspannen op het strand, te genieten van de natuurlijke schoonheid en buitenactiviteiten.

Tip: Tour met zeekayak
Ontdek de prachtige kliffen van Maro en Nerja vanaf de zee. Volg een gids op een kajakroute en bekijk het landschap vanuit een uniek gezichtspunt.
Meer info klik hier

Bezienswaardigheden

Maro was oorspronkelijk een vissersdorp, maar is in de loop der jaren uitgegroeid tot een populaire toeristische bestemming. Het is een ideale plek voor mensen die op zoek zijn naar ontspanning en avontuur. Het dorp heeft een gevarieerd aanbod aan outdoor activiteiten, waaronder zwemmen, snorkelen, wandelen en paardrijden.

Nerja is een groter stadje in de buurt van Maro en is bekend om zijn historische en culturele bezienswaardigheden. Het is beroemd om zijn Balcón de Europa, een uitkijkpunt met uitzicht op de Middellandse Zee, en de Cuevas de Nerja, een serie grotten die dateren uit de prehistorie en nu dienen als toeristische attractie.

Maro en Nerja bieden een unieke ervaring voor bezoekers, met een perfecte mix van rust, natuur en cultuur.

Ook leuke dorpjes/ steden te bezoeken in de buurt van Maro zijn: Nerja, Frigiliana, Torrox Costa en Torrox.

Vakantie onder de Spaanse zon in het beste klimaat van Europa.

ADRES

Urbanización
Pueblo Ana Maria fase 2, 40,
29713 Viñuela, Málaga, Spanje
GPS: 36.8687951058, -4.18167829339

+32 (0)474 97 97 12