Playa Burriana

Genieten op het strand aan de Costa del Sol - malaga

Playa Burriana

lekker bruinen en genieten van
zon, zee en lekker eten

Playa Burriana is een populair strand in de stad Nerja, aan de Costa del Sol in de provincie Malaga in Andalusië, Spanje. Het is een van de beroemdste en meest bezochte stranden in de omgeving, bekend om zijn prachtige kristalheldere water, fijn goudkleurig zand en het brede scala aan beschikbare activiteiten en faciliteiten.

Het strand is bijna 1 km lang en ligt in een beschermde baai, waardoor de zee kalm is en perfect om te zwemmen en andere wateractiviteiten. Het strand is ook goed uitgerust met faciliteiten zoals douches, toiletten, kleedkamers en ligstoelen, evenals verschillende strandtentjes, restaurants en winkels.

Het strand is omgeven door een boulevard die langs het strand loopt en is perfect voor een avondwandeling. Er zijn verschillende restaurants, bars en winkels aan de boulevard.

Playa Burriana is ook een geweldige plek voor watersporten en activiteiten, zoals jetskiën, parasailen en windsurfen. Er zijn verschillende bedrijven die verhuurmateriaal en lessen voor deze activiteiten aanbieden.

Het strand ligt dicht bij het stadscentrum van Nerja, dat een verscheidenheid aan bezienswaardigheden en culturele activiteiten biedt, zoals het beroemde Balkon van Europa en de grotten van Nerja.

Over het algemeen is Playa Burriana een geweldige plek om te bezoeken voor iedereen die op zoek is naar een prachtig strand met een breed scala aan faciliteiten en activiteiten. Het is een geweldige plek om te zwemmen, zonnebaden en allerlei watersporten te beoefenen, en het ligt ook dicht bij het stadscentrum van Nerja, dat een verscheidenheid aan extra dingen te doen biedt.

Vakantie onder de Spaanse zon in het beste klimaat van Europa.

ADRES

Urbanización
Pueblo Ana Maria fase 2, 40,
29713 Viñuela, Málaga, Spanje
GPS: 36.8687951058, -4.18167829339

+32 (0)474 97 97 12